vreme je za poklone

Story vas nagrađuje: Osvojte knjigu Ples u tami Stejnara Brage

0
Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje jedinstvenu priču o neprijateljskim predelima koje urbani i tehnološki svesni ljudi ne mogu savladati.
foto: Promo
foto: Promo

Dva mlada para putuju po nenaseljenim vulkanskim predelima Islanda – nepopravljivi hedonista Egjidl i lečeni alkoholičar Hrabn i njihove partnerke Ana i Vigdis žrtve su finansijske krize i žele da na ovom putovanju izleče profesionalne rane i promisle o životima koje su vodili i ostavili za sobom u gradu. Gusta magla spušta se kao loš predznak i oni džipom udaraju u kameni zid jedne kuće, u kojoj živi bračni par neobičnih staraca. Neka neodređena pretnja oseća se napolju, mračna oluja nadolazi, a njima ne preostaje ništa drugo nego da tu provedu noć.

 

Na dnevnoj svetlosti pronalaze čudne ostatke životinja pored kuće i tada znaju da moraju što pre pobeći odatle. Ipak, svaki pokušaj odlaska propada, napetost među njima raste i oni počinju da se svađaju.

 

Kada odluče da se razdvoje kako bi potražili izlaz, ni ne pomišljaju
da se više nikada neće videti.

 

Neprijateljska priroda pojačava njihova priviđenja i dovodi ih do same ivice ponora. Nekada su imali sve: bogatstvo, moć, status, a sada će sve izgubiti.

 

PRAZNICI U ZLATNOM

 

foto: Promo

Nova godina se bliži – vreme je za poklone! Dočekajte najglamurozniju Novu godinu uz Vulkan izdavaštvo i Ferrero!

 

Samo u knjižarama Vulkan širom Srbije, kupovinom jednog od četiri fantastična novogodišnja naslova, na poklon dobijate kutiju čudesnih Ferrero Rocher čokoladnih pralina. Akcija traje od 16. decembra do 12. januara 2017. godine.

 

*** *** ***

Story svojim vernim čitaocima poklanja roman „Ples u tami“, a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

makonda-tracker