Oskar za EXIT

Ponovo u društvu najboljih: Novosadski festival i ove godine oduševio fanove širom sveta i pobrao zaslužene nagrade

0
Osmu godinu uzastopno, EXIT je izglasan među 10 najboljih festivala Evrope i to u glavnoj kategoriji prestižnih Evropskih festivalskih nagrada, za najbolji evropski festival!
foto: Promo
foto: Promo

Na osnovu više od milion glasova iz preko 60 zemalja sveta, EXIT je potvrdio status jednog od vodećih evropskih festivala, a u samom vrhu se našao u žestokoj konkurenciji zajedno sa ostalim festivalskim gigantima kao što su britanski Glastonbury, danski Roskilde i belgijski Tomorrowland.

EXIT Avantura beleži još jedan veliki uspeh jer je njen festival, Revolution u Temišvaru, takođe ušao u finale u čak dve kategorije!

 

Ako je suditi po iskustvu Sea Dance festivala koji je nagradu osvojio 2014. godine, novi festivalski Oskar za EXIT Avanturu mogao bi ovog puta da stigne u Temišvar, jer je i Revolution festival, pored svoje osnovne, takođe nominovan i u kategoriji Najbolji novi festival. Najtraženiji britanski reper i zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala, Stormzy, koji je u duhu svog imena poharao muzičku scenu, glavni je favorit za Najbolju novu zvezdu.

Do idućeg EXIT festivala i velike proslave 50 godina od čuvenog Leta ljubavi 1967. ostalo je još osam meseci, a interesovanje za ulaznice je čak dvostruko veće od prethodnih godina. 

 

foto: Promo

U sredu 7. decembra, tačno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za EXIT Summer of Love 2017. Ulaznice u Srbiji, kao i prethodnih godina, prodavaće se na sajtu i blagajnama prodajne mreže Gigstix.com, i to po prvoj, poklon ceni od 5.990 dinara. Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće viša.

 

makonda-tracker