nezaboravno

I Novak Đoković je učestvovao u kupovini klavira: Humanitarno veče u Kolarčevoj zadužbini okupilo najpoznatija imena! (FOTO)

0
Agencija Fabrika i Kolarčeva zadužbina, su sinoc organizovali spektakularno veče,Telegrup, muzika i moda pod pokroviteljstvom Ad Veselinović ,a sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac, kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nema, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.
foto: Promo
foto: Promo

Na poziv agencije Fabrika, poznati kreator visoke mode Renato Balestra je pozvao svoje prijatelje maestra Jacopo Sipari di Pescasseroliem i sopranom, Silvanom Froli koji su se sa velikim zadovoljstvom odazvali zbog, pre svega humanog cilja.

 

foto: Promo


Koncert simfoniskog orkestra Rts-a, kojim je dirigovao maestro Jacopo Sipari dok je mesto soliste pripalo Silvanu Froli, je ispracen pravim ovacijama.

 

foto: Promo


Kao šlag na tortu ove večeri je bila modna revija najnovije kolekcije visoke mode Renata Balestre koja je kao i uvek oduševila beogradsku publiku.

 

foto: Promo



Već pred sam događaj su brojni donatori počeli da se uključuju u ovu akciju koja se nastavlja i dalje sa ciljem da se što pre prikupe sredstva za novi koncertni klavir.

 

foto: Promo



Događaju su prisutvovale mnoge poznate ličnosti koje čine kulturni i urbani Beograd.

 

foto: Promo

 

 

makonda-tracker