najzanimljiviji kadrovi

Lovefest aftermovie: Pogledajte najlepše trenutke festivala ljubavi!

0
Posle ovogodišnjeg rekordnog Lovefesta, koji je posetilo više od 80.000 mladih ljudi iz celog sveta, festival ljubavi je objavio aftermovie i u gotovo šest minuta izdvojio najlepše trenutke desetog rođendanskog izdanja.
foto: Screenshot
foto: Screenshot

Na početku filma prikazani su kadrovi Vrnjačke Banje uz koje su predstavljene i neke od najvažnijih brojki, koje su obeležile deceniju trajanja Lovefesta.

 

- Počeli smo kao mali festival, a danas, 10 godina kasnije, posle 300.000 posetilaca, više od 2.000 izvođača, tri festivalska dana i četiri muzičke bine, zajedno slavimo deceniju ljubavi.

 

Najuzbudljivije kadrove sa dnevnih žurki i H2O bine, kao i sa Fire, Energy i Live Stage-a, prate i citati ovogodišnjih hedlajnera.


Dvojac Pan-Pot i Ben Klock su u svojim porukama potvrdili da je Lovefest zaista pravi festival ljubavi, dok se Papa Sven zahvalio na bombastičnoj Cocoon bini, koja je kreirana specijalno za njega i izvođače sa Cocoon lejbla.


Pogledajte aftermovie i saznajte šta su o Lovefestu rekli ostali izvođači:


Jedna kartica za sve Lovefest događaje u 2017-toj

 

Kao i prethodnih i ove godine, samo najvatreniji i najbrži fanovi Lovefesta mogu kupiti svoju Membership karticu i uz mnogo povoljniju cenu obezbediti sebi ulaz na sve događaje, koje će festival ljubavi organizovati sledeće godine. Prodaja membership kartica počinje 1. decembra, a ovog puta specijalno članstvo će biti dostupno samo za prvih 1.000 posetilaca.

 

Pan-Pot stiže u martu 2017.

 

Posle koncerta Jeff Millsa i Simfonijskog orkestra RTS-a, 10. marta 2017. godine na novi Lovefest Fire, u Beograd stiže Pan-Pot. Uz dvojac koji je ove godine razvalio na Lovefestu, nastupiće i nemački di-džej Gregor Tresher. Više informacija o ulaznicama i novim događajima biće dostupne uskoro na www.lovefest.rs.

 

makonda-tracker