Istinita fantastika

Pismeni kao avokado, a zaslužuju da vladaju svetom: Stand up komičari koji će vas nasmejati do suza

0
Nikola Silić i Alendar Perišić na komičan način proveriće “Da li je istina čudnija od fikcije” u klubu komedije Ben Akiba.
foto: Promo
foto: Promo

Aleksandar Perišić i Nikola Silić, dvojica komičara iz Srbje u prvoj polovini 21. veka, koji su zašli u svoje tridesete godine, ubeđeni da su od svih drugih i lepši, i pametniji, i da zaslužuju da vladaju svetom. A, kako sami kažu, poseduju svu sposobnost polupismenog avokada.


Od ambicija do frustracija, života, smrti, i svega nebitnog između, povešće vas na komično putovanje u kome je linija između smisla i ludila proizvoljna kriva a granice između istine i fantastike postaju nebitne...ako znate iz kog ugla da gledate.

 

Aleksandar i Nikola su deo prve postave Standup.rs, organizacije koja je osnovala scenu stand up komedije u Srbiji. Aleksandar Perišić je i prvi komičar ove organizacije i prvi pobednik open mic takmičenja, poznatih i kao Večeri otvorenog mikrofona, gde se pre šest godina, pojavio i pobedio. Nikola Silić je već na sledećem otvorenom mikrofonu postao deo organizacije. Iza sebe imaju nekoliko stotina nastupa, rad na televiziji u emisiji Stand up & more koja se emitovala na kanalu Comedy central Extra, takođe su deo kreativnog tima emisije Veče sa Ivano Ivanovićem.


Aleksandar Perišić je neko koga od početka karijere vezujemo za crni humor, a Nikola Silić je opet ekspert za isti. Oba komičara najavljuju da će vam ovo istinito fantaziranje definitivno otvoriti čakre.

 

Premijera će se održati 24. novembra u Ben Akibi (Braće Krsmanovića 6, Savamala) sa početkom u 20:30.
 

makonda-tracker