Vlade i Snežana Divac: Veliko srce

0
Na skupu u prestoničkom restoranu Supermarket, Eurobank EFG i Fond Ana i Vlade Divac predstavili su brojnim zvanicama iz javnog i kulturnog života Srbije svoju humanitarnu karticu Veliko srce.
foto: promo
foto: promo

Kreditna MasterCard kartica lansirana je u cilju prikupljanja sredstava za obnovu dečijih igrališta u obdaništima širom Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Skupu su prisustvovali brojni poznati sportisti, umetnici, novinari i druge javne ličnosti.

- Iz ličnog iskustva znam koliko je ulaganje u sportske terene važno da se mlade generacije usmere na pravi put. Apelujem na sve ljude koji koriste kreditne kartice u svakodnevnom životu i brinu o poboljšanju uslova za najmlađe, da nabave karticu Veliko srce i time pomognu obnovu igrališta - izjavio je Vlade Divac, osnivač Fonda Ana i Vlade Divac

Članovi dečijeg hora Beogradski glas izveli su pesmu Veliko srce za male ljude koju je, dajući svoj doprinos akciji Veliko srce, komponovala Aleksandra Kovač. Program je vodio Aleksandar Stojanović, sportski komentator Radio televizije Srbije.

makonda-tracker