Zdravko Gavrilović pokupio sve simpatije pripremajući neodoljive, tradicionalne poslastice u modernom ruhu, u lounge baru Tranzit, u modenskom delu Beograda, Savamaloj. Skromnošću je opčinio sve, iako su se njegovim kolačima sladile mnoge poznate zvezde, poput Pirsa Brosnana, Princa Čarlsa, Novaka Đokovića, Žarka Paspalja, Đorđa Balaševića.
Prava je umetnost, kada u svakom trenutku možeš da se snađeš sa onim što imaš, međutim za pripremu najboljih poslastica, uvek koristim Dijamant margarin, jer njegova struktura najbolje sjedinjuje sve ostale sastojke.
Svaki kolač pretvori u remek delo. Koristila ga je moja baka, zatim mama i taj spoj kvaliteta i tradicije duge više od 40 godina, ja ne bih menjao."
Naime, vrhunski poslastičar Zdravko Gavrilović novi je brend ambasador kompanije Dijamant, vodećeg proizvođača margarina koji je već decenijama neizostavni sastojak svakog dobrog kolača.
Čast mi je i zadovoljstvo što ću nositi titulu brend ambasadora kompanije kao što je Dijamant i što ću svoje recepte moći da podelim sa svim ljubiteljima slatkiša", rekao je Zdravko Gavrilović.
Svoju ljubav prema slatkom zadovoljstvu Zdravko Gavrilović neguje kroz iskustvo dugo 22 godine, tokom kojih je osvajao mnoge medalje i priznanja i nije neobično što je kompanija Dijamant izabrala baš njega.
Ovo je jedna lepa, slatka priča o spajanju dva uspešna brenda. Sa jedne strane, Zdravka Gavrilovića, jednog od naših najuspešnijih poslastičara, dobitnika medalje na Svetskom kupu poslastičarstva u Luksemburgu i sa druge strane kompanije 'Dijamant', lidera na tržištu Srbije u proizvodnji margarina koji domaćicama pomažu da ostvare svoje najslađe snove.
Cilj ove saradnje jeste da probudi kreativnost kod naših korisnica, i sigurni smo da će one, zahvaljujući Zdravkovim receptima i savetima i svakako Dijamant margarinima, doći do novih ideja koje će im omogućiti da prenesu ljubav na svoje najmilije", izjavila je Danka Drmončić, Senior Brend Menadžer kompanije Dijamant.
Sigurni smo da će ova saradnja, na zadovoljstvo mnogih, iznedriti brojne kako tradicionalne tako i moderne poslastice, a da kada se u sve njih umeša i ljubav nastaje savršenstvo ukusa.