Humanitarna žurka kod Eltona Džona

Kao i sedamnaest puta do sada, veliki pevač, ali i veliki borac protiv opake bolesti SIDE, Elton Džon, i ove godine je organizovao glamuroznu humanitarnu zabavu u noći dodele Oskara.
0
1 / 29 Foto: Chopard

Sir Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš bili su domaćini osamnaeste po redu Elton John AIDS Foundation (EJAF) Academy Awards® Viewing zabave. Pored zvanica iz džet-set sveta, prisutno je bilo i mnoštvo sponzora, tako da su sakupljena sredstva u vrednosti od 3,7 miliona dolara za borbu protiv SIDE. Veče je počelo koktelom, nakon kojeg je usledila večera tokom koje su zvanice pratile dodelu nagrada američke filmske akademije, po čijem završetku se odigrala izuzetno uzbudljiva tradicionalna Sotheby aukcija, da bi se sve završilo spektakularnim nastupom ikonične Grejs Džons.

Događaj je bio inspirisan putovanjima dizajnera Entonija Toda, tako da je dekor šatora u kojem je održana žurka bio obojen u narandžasto i crveno. Večera se sastojala od pet specijaliteta prožetih neobičnim začinima i ukusima. Na aukciji su prodati zanimljivi predmeti poput skica portreta američkog predsednika Baraka Obame iz studentskih dana, jakne Eltona Džona koju je nosio na zajedničkom nastupu povodom dodele Gremi nagrada sa Lejdi Gagom, Nikonovog tridesetpetomilimetarskog fotoaparata, mnoštva fotografija i knjiga, a takođe, učesnici su mogli da se nadmeću i za privatne časove tenisa sa bračnim parom Štefi Graf i Andreom Agasijem.

Zahvaljujući kompaniji Chopard, u galeriji možete pogledati fotografije sa ove žurke, na kojoj poznati nose neki od ekskluzivnih komada iz probrane ponude satova, nakita ili asesoara ove švajcarske kompanije.

Vera Rakić

makonda-tracker