Oduševili

S.A.R.S: Mnogi su govorili da smo potpuno poludeli, vi ste dokaz da nije tako! (FOTO)

0
Ponovo se dogodila ljubav izmađu S.A.R.S-a i zagrebačke, ali i publike iz drugih krajeva Hrvatske, ali i iz Slovenije, BiH, Srbije, koja je pohrlila u Dom sportova kako bi bila deo desetog rođendana jednog od najomiljenijih bendova sa ovih prostora. I S.A.R.S. je tu ljubav znao da ceni i uzvratiti, na opšte oduševljenje.
foto: Kristina Josić
foto: Kristina Josić

Već dugo na ovim prostorima nismo imali bend koji bez problema dva dana zaredom može da dovede toliko ljudi u Zagrebački Dom sportova. Sarsovci su bez problema uspeli ono što ne mogu ni njihove starije kolege, da tokom dva dana u Dom sportova dovedu preko 10 000 ljudi!

Mnogi su govorili da smo potpuno poludeli kada smo najavili da ćemo svirati dva dana Doma sportova. Vi ste dokaz da nije tako ili smo svi zajedno potpuno ludi!", izjavio je, obračajući se publici uoči drugog bisa Žarko Kovačević.

U Dvorani sportova nizali su se hitovi "Pepeo", "To rade", "Proleće", "Klinka", "Ti, ti, ti", "Ikone pop kulture", "Rakija" i mnogi drugi, a posebno čarobna atmosfera nastala je pri izvođenju njihovog aposlutno najvećeg hita "Lutka". Akustična verzija pesme, doprinela je da S.A.R.S. predvođen pevačem Žarkom Kovačevićem uz Sanju Lalić na klavijaturama, apsolutno osvoji publiku.

 

foto: Kristina Josić

Kombinacija stilova karakteristika je benda S.A.R.S, a publika je podjednako uživala u laganim, ali i u bržim pesmama. Kada je frontmen benda zapevao ''njam, njam, njam'' publika je ponovno vrištala i bilo je jasno da fenomen "Buđavog lepca" i dalje traje. Zvuci harmonike i trube odjekivali su tokom dve večeri dvoranom kojom se orilo grupno pevanje.

 

Nakon što ih je i prve i druge večeri publika dva puta dozvala na bis, koncertni spektakl u Domu sportova zatvorili su sa pesmom "Mir i ljubav" kao univerzalnom porukom oduševljenoj publici.

Apsolutna pobeda u zagrebačkom Domu sportova... Pružili ste nam dve večeri za pamćenje i hvala vam na tome!", objavio je S.A.R.S. nakon koncerta na svojoj Fejsbuk stranici i na taj način zahvalio još jednom fanovima na ogromnoj podršci koja nije jenjavala niti u jednom trenutku.

Kao podrška na slavljeničkim koncertima, nastupio je odličan sastav Ničim izazazvan, sa kojim su nedavno snimili hit pesmu "Glupost".

makonda-tracker