MINHEN U BEOGRADU

AHK Oktoberfest – Pogled ka Bavarskoj

0
Čuveni minhenski festival koji svake godine okuplja milione oduševljenih posetilaca iz celog sveta, stiže i u srpsku prestonicu kao najveći poslovni događaj 14. i 15. oktobra u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija).
foto: Promo
foto: Promo

Na Beogradskom Sajmu, u originalnom šatoru AHK Oktoberfest će nalik na originalni festival promovisati duh Bavarske. Goste, partnere i sponzore dogođaja će u autentičnom plavo-belom ambijentu dočekivati hostese u prepoznatljivoj nošnji – dirndl, a svečani početak manifestacije ozvaničiće nemački ambasador, gospodin Aksel Ditman, otvaranjem prve bačve piva.

 

foto: Promo

Očekuje se preko hiljadu i po zvanica koji će imati priliku da uživaju u bogatom programu i degustaciji bavarskih delicija i piva uz muzičku podršku maestralnog Dejana Petrovića Big Band.

 

Iz godine u godinu organizatori se trude da na ovom dvodnevnom događaju u potpunosti dočaraju sjajnu atmosferu i duh ove nemačke manifestacije a pomalo u srpskom maniru. Da u tome uspevaju, govori veliko interesovanje nemačko-srpske poslovne zajednice, te se ulaznice za ovaj događaj više ne mogu naći u prodaji.

makonda-tracker