Poznati sa decom na promociji novog izdanja koje će izlaziti četiri puta godišnje

Story Kids: Predstavljen prvi lifestyle magazin za roditelje i decu

0
Najveća izdavačka kuća na Zapadnom Balkanu – Adria Media Group koja u svom portfoliju ima prestižne svetske magazine ali i dnevne novine Kurir i magazin Story, od juče je postala bogatija za izdanje Story Kids
foto: Story
foto: Story

 

Konačno je na srpsko tržište stiglo jedinstveno izdanje koje su deca i roditelji mališana različitih uzrasta dugo očekivali. Story Kids na jednom mestu objedinjuje sve što je potrebno najmlađima i sve ono što bi trebalo da znaju roditelji i oni koji to žele uskoro da postanu.

 

Kako se beba razvija u prvoj godini odrastanja? Mogu li da se usklade karijera i roditeljstvo? Da li polazak u vrtić mora da bude težak? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, za Story Kids daju eminentni stručnjaci.

 

foto: Story

 

Ovo specijalno izdanje ostaje verno sloganu magazina Story: Upoznajte poznate tako da će svoja iskustva sa čitaocima podeliti Nataša Miljković, Katarina Rašić i mnogi drugi.

 

foto: Story

 

Promociji koja je juče održana u poznatom prestoničkom restoranu Sofa, prisustvovale su i poznate mame Marija Veljković, Ana Pendić, Anabela Atijas ali i Danijela i Stefan Buzurović sa sinom Nestorom i čerkom Klarom.

 

 

foto: Story

 

Ovaj poznati dvojac ujedno krasni naslovnu stranu prvog izdanja Story Kidsa, koji će od 29. septembra izlaziti kvartalno odnosno četiri puta godišnje.

Dobro došli u izdanje koje čitav svet vašeg deteta čini sigurnijim i lepšim.

 

foto: Story

 

 

 

makonda-tracker