Da li ste spremni

Paralel festival za oktobar priprema DVA koncerta! (FOTO)

0
Saša Novak Radulović - Sale&Friends, nekadašnji član sastava Psihomodo Pop i Zoran Čalić Band, suosnivač kultnog benda Majke, nastupiće u Kulturnom Centru Grad: Sale&Friends, u subotu 8. oktobra od 20:30 sati, Zoran Čalić Band u petak, 14. oktobra od 21 sat...
foto: Promo
foto: Promo

Oba muzičara pripadaju talentovanom sloju zagrebačke rok scene 80-ih i 90-ih i istovremeno obojica su na vrhuncu uspeha i popularnosti napustila svoje "matične" bendove i preselili se u druge države. Sale, danas živi u Nemačkoj, bio je član velike grupe Psihomodo Pop, dok je Zoran jedan od osnivača, jednako kultnih - Majki, a obojica su u inostranstvu nastavili svoj rokerski život i stvaralaštvo, negujući odnose sa bivšim kolegama, a i okupljajući nove umetnike.

 

Tako će se na Saletovom nastupu, u KC Gradu, beogradskoj publici ponovo predstaviti i "poznata lica": Piko Stančić (Film, Psihomodo Pop, Le Cinema) i Udo Barakuda (Azra, Haustro, Le Cinema), kao i Alen Jovanović iz naše grupe Goblini.

 

foto: Promo

Četvoročlani, Zoran Čalić Band, dolazi iz Slovenije i važi za aktuelnu regionalnu zvezdu poznatog zagrebačkog izdavača - Dancing Bear. 

 

foto: Promo

Karte se prodaju na veče koncerata, na ulazu u KC Grad, po ceni od 500 dinara.

 

Podsećamo vas da je u toku i tradicionalna Paralelova Nagradna FB radionica Strip i ploče, koja je ove godine proširena i za temu filmskih heroja, a povodom nedavno završenog Festivala Muzičkog Filma i tribine koju smo tim povodm organizovali "Postoje li danas filmski idoli?".

 

foto: Promo

Više o radionici i o propozicijama učešća na OVOM linku.

makonda-tracker