najlepše

Nikad neizvesnije veče: Nišlijka Sara Mitić je nova Miss Porto Karasa (FOTO)

0
Bilo je neizvesno do kraja izbora za Miss Porto Karasa, koje je u petak uveče upriličeno u hotelu Meliton ovog prelepog rizorta u Grčkoj.
foto: Promo
foto: Promo

Sve devojke koje se tu pripremaju za velikoj finale izbora za Miss Srbije, imale su prvi test koji se prvi put, otkako se izbor za Miss Porto Karasa organizuje, završio izborom čak dve finalistkinje!

 

Žiri kojim je predsedavala Ilijana Stengu, koja rukovodi hotelom i vinarijom, bio je pred veoma teškim zadatkom, te su dve devojke završile sa istim brojem glasova – Anja Stefanović, najmlađa i najviša finalistkinja ovogodišnjeg izbora i Sara Mitić, Nišlijka koja je na kraju i odnela laskavu titulu, o čemu su odlučivale nijanse. Generalna ocena je da je izbor devojaka za ovogodišnje takmičenje jedan od najboljih u poslednjih nekoliko godina, što su na reviji finalistkinje i dokazale na reviji u Porto Karasu.

 

Sara Mitić je rođena pre 21 godinu i trenutno je jedna od najboljih studentkinja pravnog fakulteta u Nišu, gde drži prosek 10.00 i planira da se ubuduće aktivno bavi naukom. Govori pet jezika – engleski, francuski, italijanski, španski i grčki, a kako kaže zaboravila je turski. Oduševljena što je proglašena najlepšom devojkom rizorta, čemu se i sama nije nadala, Sara smatra da je pobedila energija koju je osetila tokom revije, što joj je unelo dodatni žar za takmičenjem.

 

foto: Promo

Smatram da svaka misica mora sem spoljašnje lepote da bude i visoko obrazovana i da zna da iznese svoju unutrašnju lepotu", rekla je po proglašenju Sara Mitić.

Šesnaestogodišnja učenica ekonomske škole iz Brusa Anja Stefanović završila je takmičenje kao neformalna prva pratilja, što se prvi put dogodilo otkako se izbor za Miss Porto Karasa održava. Ni ona nije prošla bez komplimenata žirija, koji joj je prognozirao blistavu budućnost, najavivši je kao budućeg modela brenda Victoria Secret.

Veoma mi laska što me je žiri tako video, jer biti Victoria Secret anđeo privilegija je koju imaju samo vrhunski top modeli", rekla je Anja po završetku takmičenja.

A dinamično veče u Meliton hotelu vodila je TV lice Adriana Čortan, koja je kao član tima bila zadužena i za koreografiju. Stilista čitave večeri bio je Mladen Milivojević Baron, koji je uklopio haljine različitih modnih kreatora. Za frizure devojaka bila je zadužena Serđa Rakić ispred salona Voja by Revlon, a za šminku Magdalena Kozačenkov ispred Purity akademije. Prošlogodišnja Miss Porto Karasa Katarina Šulkić, koja je i aktuelna Miss Kosova i Metohije i, naravno, Miss Srbije ponovo je oduševila publiku izvevši kako tradicionalnu srpsku pesmu Crven cvete, kao i numeru Hello od Adel. Deo finalistkinja pokazao je svoj talenat u igri, pa su izvele kolo. Na kraju večeri, predsednica kompanije Vesna de Vinča predstavila je i tim Miss Serbia koji, na čelu sa kreativnim direktorom Nebojšom Pilipovićem Pilom, sa devojkama radi na pripremama do velikog finala 9. oktobra, kada će se znati ko je nova najlepša devojka Srbije.

 

Kao i ranije pobednice na izboru Miss Porto Karasa, i Sara Mitić je nagrađena sa sedam dana boravka u Meliton hotelu, u Grčkoj.

makonda-tracker