Izabrana devojka s bisernim osmehom

Na velikom finalu Mycoversmile takmičenja, koje je organizovao Blend-a-med 3D White Pearl, Ivana Kačar iz Novog Sada ponela titulu najbisernijeg osmeha Srbije. Završnicu takmičenja, održanu u beogradskom klubu Noir, ispratili su brojni gosti, predstavnici medi
0
1 / 6 Foto: Promo

Nakon Mycoversmile on line takmičenja, koje je tralo dva meseca, deset finalistkinja izabrano je na osnovu glasova posetioca mycoversmile veb sajta. Deset devojaka se lično predstavilo članovima izabranog žirija koji su činili Tanja Milinković, predstavnica kompanije Procter&Gamble, Nataša Davidov, glavna i odgovorna urednica časopisa Cosmopolitan, Jelena Jovanović, urednica sekcije Lepota u časopisu Cosmopolitan, dr Milan Pavlović, zubar i Adriana Čortan, poznata voditeljka i manekenka, pred kojima je bio težak zadatak da izaberu devojku sa najlepšim bisernim osmehom.

Sam događaj organizovan je u poznatom beogradskom klubu, koji je ovog puta prigodno bio presvučen u biserno belo, gde je publika imala priliku da uživa u defileu deset finalistkinja koje su nosile modele Blend-a-med 3D WHITE Pearl kolekcije za koju je dizajnirala Dragana Ognjenović. Boško Jakovljević je bio zadužen za opuštenu atmosferu i dobru zabavu gostiju, navijajući za finalistkinje, a Ana Pendić i Iva Štrljić su dale svoj doprinos izboru najbisernijeg osmeha i podržale devojke, pridruživši im se u šetnji na modnoj pisti.

TAGOVI: lepota
makonda-tracker