idoli mladih

Yasserstain, Zvoganj, Kovalska, Deni... Ako ne znate ko su oni, pregazilo vas je vreme (VIDEO)

0
Najveće regionalne zvezde Youtube kanala družiće se sa fanovima na Balkan Tube Festu koji se održava 1. i 2. oktobra u Sava centru. Pogledajte zašto i vi morate biti tamo
foto: Promo
foto: Promo

Balkan Tube Fest 2016, festival Youtube kulture, izazvao je veliku pažnju medija ne samo iz Srbije nego iz celog regiona. Prvog i drugog oktobra, od 9 časova ujutru, vrata Sava Centra biće otvorena za sve one koji su verni fanovi čak više od 150 učesnika ovogodišnjeg festivala.

 

foto: Promo

Veliki broj aktivnosti u dvorani, kao i u samom holu, neće ostaviti ravnodušnim ni one najstarije koji prate Youtube scenu. Tako ćete na jednom mestu moći da vidite i igrate igrice na svim konzolama ikada proizvedenim. U holu za roditelje, Cineplexx će oba dana prikazivati niz filmova za roditelje, a organizatori su se potrudili da oni bezbrižno uživaju u raznim aktivacijama dok na video streem-u mogu da vide šta im rade klinci u svim dvoranama SC u kojima je program predviđen.

 

foto: Promo

Ove godine na festivalu će učestvovati svi veliki Youtuberi iz Srbije i Regiona. Neki od njih privlače ogromnu pažnju, tako da ćete na sceni uživati u programu sa Yasserstainom, Srpskim tutorijalima, Kovalskom, PC Axe, Muđom i ćaletpm, Serbianom, Deni Serbian lesson guy, Marijom Žeželj, Janom Dačović, Ružom Rupić, Kikom, Zvoganjem, Leom Stanković, kao i sa mnogim drugim youtuberima.

 

Pogledajte šta su nam rekli:

 

Cena ulaznice po danu je 600 dinara i može se kupiti na blagajnama Sava Centra ili online na Gigstix.com

 

makonda-tracker