Muzička poslastica

Fanstastična šestorka se vratila: Justin's Johnson obećava najenergičniji i najbolji nastup koji ne smete propustiti

0
Nakon čuvenog „Splitskog đira u Savamali“ održanog pre tri godine, Savamala priprema još jedan muzički omaž dalmatinskom gradu! Beogradska publika će u subotu, 24. septembra, u 21h, još jednom osetiti duh Splita uz koncerte čuvene hip hop flote TBF i energičnih momaka iz benda Justin’s Jonhson.
foto: Promo
foto: Promo

Justin’s Johnson, šestorka koja je oduševila publiku nastupom na ovogodišnjem Exit festivalu, otvoriće koncertni program drugog Splitskog đira, a dalmatinski swing-ska-punk bend obećava još bolji i energičniji nastup u Mikser House-u koji je ujedno i njihov prvi nastup u Beogradu. Miro Alač (vokal, gitara), Marin Cecić (saksofon), Ivan Boban (trombon), Frane Mihalj (truba), Cyro Gastone (bubanj) i Bernard Andrijašević (bas gitara), u ovom trenutku privode kraju svoj novi, drugi studijski, album koji će predstaviti beogradskoj publici, a koji već uveliko nailazi na odlične reakcije publike i kritike koji jednoglasno svrstavaju Justinse među najperspektivnije bendove nove generacije.

 

Splisko veče zatvara naširoko obožavana hip hop flota, TBF (The Beat Fleet), bend koji se u poslednje dve decenije, kroz šest studijskih albuma, pozicionirao kao jedna od najvećih regionalnih muzičkih senzacija. Osnovani 1991. godine, do danas ne prestaju sa istraživanjem, muzičkim eksperimentisanjem i konstantnim pronalaženjem novih načina izražavanja u kojima su njihove ideje formirale progresivan i originalan zvuk.

 

foto: Promo

 

Počeli su kao hip hop, a vremenom su postali mnogo više od toga, čemu znatno doprinose njihovi živi nastupi koji se gotovo uvek karakterišu kao “nezaboravni”.TBF upravo jedan takav obećava i ovoga puta, a 24. septebra će publika u Mikser House-u prvi put uživo čuti i numere sa aktuelnog albuma “Danas sutra”.

 

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po pretprodajnoj ceni od 700 dinara.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker