Koncert u Inđiji

Boban Rajović sa Davorom Štefanekom u humanitarnoj akciji: Drago mi je da možemo da pomognemo!

0
Nakon što se u Travniku odrekao honorara od nastupa i isti dao u humanitarne svrhe, Boban Rajović je odlučio da nastavi da pomaže onima kojima je pomoć potrebna, te će u nedelju u Inđiji održati još jedan u nizu humanitarnih koncerata.
foto: Promo
foto: Promo

Kompletan prihod od koncerta namenjen je teško oboleloj deci iz materijalno ugroženih porodica sa ovog područja.

 

- Drago mi je da mogu na ovaj način pomoći toj deci. Ovim putem želim da se zahvalim preduzeću Majkić koji su pokrovitelji koncerta, kao i koleginici Romani Panić koja je takođe pokazala svoju humanost te će mi se pridružiti na humanitarnom koncertu u Inđiji - kaže Rajović i dodaje kako mu je cilj da do kraja ove ali i u narednoj godini odradi što više humanitarnih projekata kako bi opravdao priznanje "Humanista godine" koje su mu pre par godina dodelili građani Zenice.

 

Specijalni gost na koncertu je Davor Štefanek, hrvač koji je na nedavno održanim olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio zlatnu medalju.

 

- Drago mi je da sam upoznao Štefaneka i da će baš on biti gost humanitarnog koncerta. O njemu mislim sve najbolje, apsolutno zaslužuje uspeh i verujem da mu tek predstoje najblistaviji momenti u karijeri - kaže Rajović.

 

Humanitarni koncert će biti održan u nedelju 11. septembra na Trgu u Inđiji a organizatori veruju da će ovo biti jedan od najposećenijih koncerata u Inđiji i okolini.

makonda-tracker