Uprkos čvrstom dogovoru

Dugo očekivani spektakl u ovom trenutku ipak nije moguć: Otkazan koncert grupe TIME

0
Događaj koji je trebalo da bude upisan u muzičku istoriju kao veliki povratak legendi rokenrola u ovom trenutku ipak nije moguć...
foto: Promo
foto: Promo

Prvi put u svojoj istoriji deset dana pred koncert, i uz više od polovine rasprodatog kapaciteta, otkazuje se događaj koji je trebalo da bude upisan u muzikčku istoriju kao veliki povratak legendi rokenrola, sa žaljenjem obaveštava javnost Mikser House.

 

Dugo očekivani spektakl – ponovno okupljanje grupe Time u originalnoj postavi, posle četrdeset godina, u ovom trenutku ipak nije moguć. Uprkos čvrstom dogovoru koji je postignut još u junu tekuće godine, očigledno je da sile koje su svojevremeno razdvojile kultni jugoslovenski bend, ni nakon četiri decenije nisu izgubile na snazi.

 

Koncert zakazan za 16. septembar se zbog nesuglasica i razdora unutar benda otkazuje, uprkos svim finansijskim i svakim drugim naporima koje su organizatori uložili da do otkazivanja koncerta ne dođe.

 

Izvinjavamo se našoj vernoj publici i obaveštavamo vas da povraćaj novca za kupljene karte možete izvršiti od četvrtka, 8. septembra, i to na prodajnom mestu Gigs Tix-a na kome ste kupili kartu. 

 

Takođe, kako ljubitelji rock n rolla ne bi billi uskraćeni uživanja u dobroj muzici, istog datuma, 16. septembra, sa početkom u 21 sat, u Mikser House-u će se održati koncert posvećen najvećem rok gitaristi svih vremena, Džimiju Hendriksu. Najpoznatiji power blues bend na našim prostorima, Texas Flood, sa gostima iznenađenja, održaće tog dana tribute koncert u znak obeležavanja 46 godina od smrti slavnog gitariste.

 

Više informacija o tom koncertu biće uskoro dostupno na zvaničnom sajtu Mikser House-a.

makonda-tracker