Happy People slave 16. rođendan

0
Proslava 16. rođendana DJ tima Happy People u subotu 20. februara od 23 čada u klubu Bullet.
foto: promo
foto: promo

Happy People – United Youth of Belgrade jedan je od najstarijih profesionalnih DJ kolektiva sa prostora jugoistočne Evrope – osnovan je 1994. godine. Skoro dve decenije svog trajanja duguju tradiciji uvek svežeg pristupa elektronskoj plesnoj sceni koji je postao njihov zaštitni znak i godinama ih nagrađuje novim generacijama lojalne publike.

- Pomeranje granica klabinga je sveobuhvatni koncept sa više nepoznatih koji čine muzika, lokacija, dekor i ovladavanje novim tehnologijama. Njihova interakcija i disanje zajedno čini naš produkt čiji je osnovni zadatak da uvek zadovolji i najprobirljivije posetioce – ultimativnu žurku. Zadovoljan sam jer u svakom pogledu sve više napredujemo - kažei DJ Lale, prvi čovek i osnivač Happy People organizacije.

Happy People DJ tim čine Aleksandar Pavić Lale, Goran (Zmix) Kovačević, Vladimir Bukilić (Mr.Flowers – od 2003.) i odskora Nikola Paunović. U svoj bogati rezime ubrajaju nekadašnju saradnju sa imenima kao što su Srđan Žika Todorović, Marko Nastić, Petkovski, Raja i Proka. Gostuju po svim većim gradovima kako Srbije, tako i regiona, a pored Makedonije i Hrvatske, najviše saradnje ostvaruje se sa eminentnim DJ-evima londonske tek-haus scene (Eddie Richards, Terry Francis, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Nathan Coles, Asad Rizvi).

Kao bitnu disciplinu, Happy People još od osnivanja favorizuje i fuziju umetničkih pravaca, te se tokom prošlih godina mogu pohvaliti brojnim kolaboracijama sa raznim muzičarima, MC-jevima i bendovima od kojih su najveći projekti Just Us (sa Zerkman Big Bang Triom, uz krilaticu Fuzija je čudo i biće nam ludo!) i sadašnji Manu, uz vokale, gitaru i klavijature Gorana Tomanovića (Oktobar 1864, Braća Left) i sempler i žive perkusije Nebojše Adamovića (Straight Jackin). U ništa manje važnim producentskim vodama iza sebe imaju nekolicinu oprobanih izdanja na etiketama kao što su Proloop i Hit Beat, a u svoj pionirski rad takođe ubrajaju i osnivanje i koorganizaciju beogradskog DJj-festivala Ovo je moj grad.

Proslava 16. godina rada tima Happy People u klubu Bullet, Miloša Pocerca 10, 20. februara od 23. časa.

TAGOVI: DJ nastup
makonda-tracker