lepotice na okupu

Njeno ime ćete dobro upamtiti: Upoznajte novu Mis Vojvodine, devojku čiji osmeh razoružava (FOTO)

0
Osamnaestogodišnja Milica Radin iz Stapara preuzela je ovogodišnju titulu Miss Vojvodine.
foto: Promo
foto: Promo

Nadmetanje za najlepšu Vojvođanku održano je u turističkom naselju "Ribarsko ostrvo" u organizaciji Modnog studija "Baron", a pod licencom "Miss Yu" kompanije.

 

Izbor za Mis Vojvodine predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se Milica Radin plasirala direktno u finale takmičenja za najlepšu Srpkinju. Ona je osvojila i stipendiju R&B koledža za kompletno trogodišnje školovanje.

 

foto: Promo

 

Milica je rođena Staparka, ima 18 godina i četvrta je godina Tehničke škole "Mileva Marić-Ajnštajn", smer geodezija. Govori engleski, nemački i porugalski jezik.

 

foto: Promo

Titulu prve pratilje ponela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde dok je za drugu pratilju izabrana novosađanka Kristina Babić.

 

foto: Promo

Osmočlani stručni žiri, kao Miss šarma proglasio je Sonju Vojnović, dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Marija Nikić.

 

Izbor za Miss Vojvodine obeležile su prelepe haljine koje u takmičarke nosile, a koje je obezbedio modni kreator i domaćin, Mladen Baron. Odličnu atmosferu u Turističkom naselju "Ribarsko ostrvo", upotpunile su poznate ličnosti među kojima su bili Tanja Banjanin, Romana, Tihomir Tepić, Marko Stojanović i mnogi drugi.

makonda-tracker