Povod će vas oduševiti

Zvezda Igre prestola u Novom Sadu: On veliki borac za zaštitu životne sredine...

0
Zvezda serije "Igra prestola" otvara Kongres u Novom SaduZvezda serije "Igre prestola" otvara Kongres u Novom Sadu.
foto: Promo
foto: Promo

Tomas Vlašiha, koji u jednoj od najgledanijih tv serija današnjice, "Igra prestola", tumači lik Jaqena H'ghara, kao moderator panel diskusija otvoriće ISWA svetski kongres o upravljanju čvrstim otpadom koji se od 19. do 22. septembra 2016. godine održava u Novom Sadu.

 

Vlašiha je veliki borac za zaštitu životne sredine, te će se u Novom Sadu zajedno sa drugim renomiranim učesnicima panela, baviti problemima upravljanja otpadom širom sveta.

 

ISWA svetski kongres koji se svake godine održava u drugoj zemlji, okupiće više od 1000 stručnjaka iz celog sveta koji će se, osim razmene iskustava, baviti i klimatskim promenama, pitanjima finansiranja u oblasti upravljanja otpadom i reciklaže, cirkularnom i sekundarnom ekonomijom i ostalim načinima upravljanja otpadom, kako kod nas i u regionu, tako i u celom svetu.

 

Inače, nakon 30 godina, Međunarodna asocijacija za upravljanje čvrstim otpadom, prvi put je organizaciju Svetskog kongresa poverila jednoj zemlji iz Jugoistočne Evrope.

 

Plenarna panel diskusija čiji će moderator biti glumac Tomas Vlašiha, održaće se u Kongresnom centru "Master" na Novosadskom sajmu, 19. septembra od 10 do 13 sati.
 

makonda-tracker