U izdanju Jugoslovenske kinoteke

Belgrade To Bowie: Brajan Rašić u društvu beogradskih umetnika potpisivao publikaciju mnogobrojnim posetiocima (FOTO)

0
Sinoć je u okviru izložbe Belgrade To Bowie, koja se završava ove nedelje, 21. avgusta, promovisana publikacija, u izdanju Jugoslovenske kinoteke, koju je autor fotografija - Brajan Rašić, u društvu beogradskih umetnika (koji su učestvovali na ovoj izložbi), poptisivao mnogobrojnim posetiocoma.
foto: Žarko Andrejić
foto: Žarko Andrejić

Potpisivanju kataloga su pored Brajana prisustvovali i umetnici: Marko Lađušić, Aleksandar Gligorijević, Željka Mićanović Miljković i Vladimir Vesović, zatim Svetlana Đolović ( koja je pisala uvodni tekst za ovu publikaciju), direkor Jugoslovenske kinoteke, Jugoslav Pantelić i koautorka projekta "Belgrade To Bowie", Barbara Garčević.

 

foto: Žarko Andrejić
foto: Žarko Andrejić

Brajan Rašić ostaje u Beogradu još jedan dan, tako da će danas (u četvrtak, 18. avgusta) u terminima 17 i 18 sati voditi sve zainteresovane posetioce kroz ovu izložbu.

 

foto: Žarko Andrejić
foto: Žarko Andrejić
foto: Žarko Andrejić

Važna napomena: u subotu, 20. avgusta, radno vreme izložbe biće skraćeno (od 10 do 17:30 sati). Film u 19 sati u subotu (Čovek koji je pao na Zemlju) ide regularno u terminu od 19 sati i to je poslednji film u okviru izložbe Belgrade To Bowie.

 

foto: Žarko Andrejić
foto: Žarko Andrejić

U nedelju, 21. avgusta, poslednjeg dana izložbe, umesto filma u terminu od 16 sati biće prikazan koncert Dejvida Bouvja sa turneje Serious Moonlight, u Maloj sali Jugoslovenske kinoteke. Za kraj, organizatori i autori vode posetioce kroz izložbu u terminima 12, 13, 18 i 19 sati.

makonda-tracker