Utisci se i dalje sabiraju

Svetske zvezde o Heineken Lovefestu: Samo reči hvale za tehno raj!​ (FOTO)

0
Od zatvaranja desetog Heineken Lovefesta prošlo je tri dana, a svi oni koji su bili deo decenijskog izdanja festivala i dalje sabiraju utiske. Među njima su i veliki svetski izvođači, koji su za festival ljubavi imali samo reči hvale i tokom tri večeri bili impresionirani masom ispred sebe.
foto: Promo
foto: Promo

Najveća zvezda festivala, Sven Vath ubrzo posle nastupa na svojoj fan stranici objavio je desetak fotografija koje su najbolje oslikale vrelu atmosferu u publici i zahvalio se svima na pre svega bombastičnoj bini i još boljoj masi, koja je sve vreme đuskala uz njega.

 


Srbiji i svim fanovima festivala ljubavi zahvalili su se i ostali članovi Cocooon etikete. Markus Fix je silazeći sa bine izjavio da je ovo njegov najveći nastup ikada, dok je Daniel Stefanik kratko rekao da je Lovefest apsolutni tehno raj i jedan od najboljih festivala koje je posetio ove godine.

 

 

Cocoon ekipa je kratko rekla:

Reči hvale imali su i Ellen Allien, Robert Dietz, dvojac Pan-Pot, kao i Ben Klock, koji je svoju impozantnu fotografiju podelio sa više hiljada fanova na Instagramu.

 

 

 

A photo posted by Ben Klock (@ben_klock) on


Zenker Brothers stavili šajkače i srpske majice, pa otišli da đuskaju u masu
Dario i Marco Zenker, braća koja su na svom nastupu na Fire Stage-u zapalila masu ispred sebe, posle svog seta odličili su da postanu deo nje. Zenkeri su obukli majice sa ispisom "Srbija", stavili šajkače i uživali ispred bine sa više od 30.000 ljudi. Kako su napisali na svojoj fan stranici umesto Zenker braće od sada ih fanovi sa ovih prostora mogu zvati srpskom braćom.

Oduševljenje festivalom nisu krili ni predstavnici Heineken-a, kojima je ovo četvrta uspešna godina saradnje sa Lovefestom.

Veoma smo zadovoljni što smo ponovo bili deo fantastične atmosfere i to na jubilarnom Lovefestu. Verujemo da ćemo i narednih godina biti deo iste uspešne ekipe i da ćemo zajedno pripremiti nova iznenađenja za sve posetioce festivala ljubavi", zaključila je brend menadžerka Sofija Eftimovski Božović.
 

 

Novi Lovefest Energy u oktobru

 

Prema najavama organizatora do kraja godine fanove festivala ljubavi čeka još iznenađenja, a sledeća žurka biće održana već 14. i 15. oktobra, kada će u okviru Lovefest Energy Weekend-a u Beogradu, nastupiti Tama Sumo i DJ Qu.

makonda-tracker