Još samo nekoliko sati do početka

Jeste li spremni: Brojimo sitno do Heineken Lovefesta! (FOTO)

0
Još samo nekoliko sati nas deli od početka najvećeg jubilarnog izdanja Heineken Lovefesta, koje će po deseti put biti održano u Vrnjačkoj Banji.
foto: Promo
foto: Promo

Na četiri muzičke bine nastupiće više od 80 izvođača, a osim noćnog programa do 6. avgusta sve posetioce očekuju i dnevne žurke na gradskom Olimpijskom bazenu u okviru H2O Stage-a.

Gosti iz više od 30 zemalja u Vrnjačkoj Banji

 

U Vrnjačku Banju do sada je pristiglo više hiljada ljudi, među kojima su državljani Turske, Grčke, Italije, Nemačke, Francuske, Tunisa, kao i svih zemalja bivše Jugoslavije. Neki od njih biće smešteni u Lovefest kampu, dok su mnogi svoj boravak na Lovefestu rezervisali još početkom godine.

 

foto: Promo

Kapije Lovefesta otvorene od 18 sati

 

Da podsetimo, kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18 sati, a program počinje već u 19 sati i traje do 7 ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18h uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stage-u u okviru gradskog olimpijskog bazena.

Papa Sven otvara jubilarni festival ljubavi

 

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Rambo Amadeus i Partibrejkersi rokaju na Live Stage-u

 

Na Live Stage-u prve večeri nastupiće Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Ritam Nereda, Samostalni Referenti kao i bosanski sastav Zoster.

Osim muzičkog programa posetioci će moći da probaju Zipline, kao i da zakorače u svet virtuelne realnosti. Svi gosti imaće priliku da na jedan dan postanu di-džejevi i da u okviru Heineken Live Your Music zone kreiraju sopstveni di-džej miks, koji mogu da podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Zamena narukvica od 15 sati

 

Zamena karata za narukvice biće moguća danas već od 15 sati, a ulaznice za festival mogu se kupiti samo na ulazu po ceni od 2.000 dinara za jednodnevne i 4.800 dinara za trodnevne propusnice. Ulaz je moguć svakog dana od 18 do 3 sata.

makonda-tracker