Sutra počinje deseti Heineken Lovefest

Spremite se za audio-vizuelnu revoluciju na festivalu ljubavi! (FOTO)

0
Najveće rođendansko izdanje Heineken Lovefesta počinje sutra 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a deseti festival ljubavi za koji vlada nezapamćeno interesovanje biće održan na četiri muzičke bine, na dve lokacije u gradu uz više od 80 izvođača i trajaće do 6. avgusta.
foto: Promo
foto: Promo

Kao što je ranije najavljeno, posetioce na jubilarnom izdanju Heineken Lovefesta čeka do sada neviđen na ovim prostorima audio-vizuelni spektakl. Specijalno za deseto izdanje festivala najveća i najvatrenija muzička bina će "oživeti", pa će tako publika osim u muzici moći da uživa i u posebnoj scenografiji i vizuelnim efektima, koje je festival pripremio u saradnji sa kreativnim timom OHIlusions.

 

Organizatori nisu štedeli ni kada je reč o zvuku, a ovog puta deceniju postojanja Lovefest slavi uz ozvučenje nove generacije koje će premijerno biti postavljeno na Fire Stage-u.

 

foto: Promo

Kao i prošle godine, i ovog puta prvi u Vrnjačku Banju stigli su posetioci iz inostranstava koji će iskoristiti priliku da pre početka festivala upoznaju grad. Među prvima došli su gosti iz Turske, Tunisa, Makedonije, Grčke i Italije. Neki od njih biće smešteni u Lovefest kampu, dok su mnogi svoj boravak na Lovefestu rezervisali još početkom godine.

 

Da podsetimo, kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18 sati, a program počinje već u 19 sati i traje do 7 sati ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18 sati uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stage-u u okviru gradskog olimpijskog bazena.

Lovefest zvanično počinje sutra već u 12 sati kada će na H2O Stage na Olimpijskom bazenu u Vrnjačkoj Banji nastupiti mladi domaći di-džejevi koji će zagrejati posetioce za ono što ih čeka u večernjim satima.

 

foto: Promo

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Na Live Stage-u prve večeri nastupiće Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Ritam Nereda, Samostalni Referenti kao i bosanski sastav Zoster.

makonda-tracker