Najveće zadovoljstvo

Zabava koju ne smete propustiti: Idealna kombinacija sporta i muzike na Summer3p festivalu

0
Predstojeći 14. Summer3p festival, koji će se održati od 21. do 24. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, pored odličnog muzičkog programa pripremio je i bogat radioničarski program, uz izložbe i već tradicionalne raznovrsne sportske aktivnosti.
foto: Promo
foto: Promo

Tokom trajanja festivala, svakog dana od 17 do 21 i od 23 do 01h, street art umetnik Otto Zakar (umetničko ime - TNG) dekorisaće festivalski prostor različitim tipovima grafita (dve tehnike: ''stencil art'' - upotrebom šablona za crtanje i crtanje pixelima), a kreiraće i unikatne majice posetiocima, dok će Tibor Liptak u petak, 22. jula (23-02h) i u nedelju u predvečernjim satima, održati zanimljivu frizersku i šminkersku prezentaciju.

 

foto: Promo



Na prostoru Muškog štranda postavljen je Ground Level Extreme Park u okviru kojeg će se, u nedelju, 24. jula (18-20h), održati Ground Level Fest uz prezentacije ekstremnih sportova (Roleri, BMX..) i BMX flatland promo performans. Prezentacije će održati članovi kluba Ground Level. 

 

foto: Promo


Summer3p festival se i ove godine bavi važnim ekološkim i društvenim temama, tako će poslednjeg festivalskog dana, 24. jula od 19 časova, biti održana Javna prezentacija trenutnog statusa ekološkog projekta zaštite biodiverziteta jezera Palić i Ludaš pod nazivom „Kada ćemo se ponovo kupati u Paliću?“. Govoriće Michell Rohmann (dipl. hidrolog, savetnik na projektu), a prezentacija će biti održana okviru Porodičnog dana predstojećeg festivala.

 

foto: Promo


Organizatori Summer3p festivala su se trudili da i ove godine zadovolje najrazličitija interesovanja posetilaca organizujući brojne radionice: likovnu, ekološku, poetsku, ali i različite sportske aktivnosti.

makonda-tracker