i love Ušće

Leto dobre zabave u Beogradu

0
Jedna od najposećenijih lokacija ovog leta, pored gradskih kupališta i šetališta sigurno je i Ušće hopping Center koji posetiocima nudi pregršt zabave i lepih dešavanja.
foto: Dragan Urošević
foto: Dragan Urošević

Svi oni koji će veći deo ovog leta provesti u Beogradu, imaju priliku da se sjajno zabave, oprobaju u fitnes zazovima, krosfitu, kao i da nauče šta zapravo znače holistički principi života i kako ih primeniti  svakodnevnici. Sve to možete naučiti na radionicama koje se održavaju u Ušće Shopping Centru a u

okviru projekta „I love Ušće“ svakog dana od 16 do 20h.

 

Kad god ima priliku, Gordana Uzelac novinarka informativne redakcije televizije Pink rado provodi vreme  Ušće Shopping Centru.

 

- Prija mi energija kojom odiše taj centar. Dodatan razlog leži i u činjenici da je u toku Letnji projekat „I ove Ušće“ koji je dosta sadržajan, tako da posetioci mogu da pored kupovine i zabave učestvuju na azličitim radionicama”, kaže Uzelac. Ona će veći deo leta provesti u Beogradu i to u prirodi.

 

foto: Dragan Urošević

- Pored Ušća dosta vremena provodim i na Adi. Volim da prošetam ili da trčim, uglavnom uveče, kad nije prevelika užva, niti prevelika vrućina. Opušta me priroda, kao i voda koje mi vraćaju energiju - kaže poznata novinarka.

 

foto: Dragan Urošević

Iako živi u Novom Sadu, Aleksandra Filipovića, urednika i voditelja emisije „Tabloid“ na RTV Vojvodina ezuje neraskidiva nit sa Beogradom, koji je kako kaže zavoleo dok je studirao novinarstvo.

 

foto: Dragan Urošević

- Za mene je Beograd najlepša metropola, najdivniji raj za kupovinu, kao i da mesto gde se najbolje ruča. Volim da idem po beogradskim restoranima, volim Zemunski kej, da napavim jedan đir do Novog Beograda, obiđem Košutnjak… Jedna od omiljenih stanica mi je i Ušće Shopping Center, gde je sve baš o mojoj meri, od kupovine do mesta gde se može nešto dobro pojesti. Sada, kada sam u procesu etoksikacije tela, volim da idem u Ušće, tamo mogu da probam svašta - nešto od ceđenih sokova, pa sve do razne hrane koja je prilagođena mom sadašnjem načinu ishrane - kaže Filipović. Osim uživanja u hrani, Aleksandar kaže da često iskorisiti priliku da šopinguje u Ušću, jer je izbor odličan, od tehnike pa do garderobe.

makonda-tracker