Sprema se neverovatan nastup

Svi u Zrće: Skrillex konačno dolazi u NOU

0
U samo pet godina koliko postoji, od nevelikog splava na Zrću, čuvene plaže na hrvatskom ostrvu Pagu, pa sve do današnjeg grandioznog kluba iznad mora, Noa Beach Club je zauzeo dvadeseto mesto na prestižnoj Top DJ Mag lestvici najboljih klubova sveta...
foto: Mario Pavlović
foto: Mario Pavlović

Zvuči pomalo nadrealno, pogotovo kada znamo da se na toj uglednoj lestvici najuticajnijeg svetskog klupskog magazina takmiči sama krema svetskih klubova, uključujući one s Ibice, iz Las Vegasa, Majamija ili Londona.

 

Najpre zahvaljujući sjajnom popisu DJ zvezda koje su nastupale, ili koje će ovog leta tek da nastupe u NOI, ali i zahvaljujući investiranju u izgled kluba, koje se meri u milionima evra, NOA se nalazi u top dvadeset.

 

foto: Mario Pavlović

U sezoni koja je ispred NOE očekuju se gostovanja najvećih zvezda svetske DJ scene, a najveća od njih u NOU dolazi već 13. jula. Reč je o čuvenom Skrillexu, jednom od onih muzičara od kojih se čoveku zavrti u glavi kada pogleda određene brojke.

 

foto: Mario Pavlović

Naime, Skrillexa na Fejsbuku prati više od 20 miliona ljudi, kada na jutjubu objavi novi singl, on je retko kada pregledan manje od 50 miliona puta, a neki su njegovi radovi pogledani i 500 miliona puta, pogotovo kada sarađuje s Biberom i sličnim igračima. Osvojio je šest Gremija, nastupao u 35 zemalja celog sveta, i sada konačno dolazi u NOU.

 

foto: Mario Pavlović

Ne verujemo da će bilo koji pravi partijaner da propusti neverovatan nastup koji se sprema. Verujemo da će i mnogi fanovi iz Srbije otići do svetski poznate plaže Zrće.

makonda-tracker