nagrade za najbolje

Youth Heroes: Uručena priznanja pravim herojima Srbije! (FOTO)

0
Sinoć su u Beogradu u Svečanom holu Radio televizije Srbije, uručena priznanja pobednicima prvog po redu konkursa „Youth Heroes“, koji je realizovala Exit fondacija u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije, a uz podršku Radio televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springer, kao i NLP Instituta Beograd.
foto: Promo
foto: Promo



foto: Promo
Nemanja Milenković

Mladima je nasuprot lažnih idola potrebno ponuditi prave uzore, i upravo zato je EXIT Fondacija pokrenula priznanje za mlade heroje. Ovim projektom želimo da uputimo jasnu poruku i mladima, ali i celom društvu, da moramo da se ujedinimo. Ovo je izvanredna prilika da pokažemo da nada postoji, da nije utopija, ovi mladi ljudi su fantastični i oni su svi naši super-heroji!”


U okviru svoje društveno-odgovorne delatnosti, NIS je posebno posvećen mladim ljudima, njihovom obrazovanju i usavršavanju. Rezultat takvog strateškog opredeljenja kompanije su upravo projekti poput Youth Heroes, koji imaju za cilj da promovišu heroje Srbije i to je samo deo svih naših napora koje preduzimamo u podršci mladoj generaciji u našoj zemlji. Mi u NIS-u smo svesni da podrškom ovim talentovanim ljudima na najbolji način ulažemo u bolje sutra zajednice u kojoj poslujemo, zbog čega se udružujemo sa partnerima koji imaju istu viziju“, istakla je Sanja Lubardić, direktor Funkcije za odnose sa javnošću i komunikacije u NIS-u.


Snežana Lakićević Stefanu Velji Jovani Kondić Aleksi Konstantinovu Kosti Jovanoviću, Jasminu Nurković Nikoli Tepavcu

Slavica Squire Lazaru Eriću, Ivanu Petroviću Ivanu Brkljaču

Ivan Petrović Mirko Kaldaraš Aleksa Živković Arsen Arsenović

Duška Vučinić Gala Čaki Jovana Bobić Tijana Kozarčić

Jelena Otašević Milan Inić Rade Joksimović Tamara Jakovljević
foto: Promo
Nemanja Milenković Jovanu Simiću

Nenad Borovčanin Snežana Lakićević Irena Petrović Ivan Petrović Miša Lukić Tijana Pavkovljević Bugarski dr Igor Stamenković Zoja Kukić, Nemanja Milenković

makonda-tracker