Stvaraj dalje

Za sve umetnike i ljubitelje umetnosti: Sutra počinje dugo najavljivani DEV9T! (VIDEO)

0
Od 10. do 18. juna, Beograd će biti mesto okupljanja umetnika i ljubitelja umetnosti, na jedan drugačiji način. Uz slogan "stvaraj dalje", na prostoru stare Ciglane, u naselju Višnjička banja, sutra počinje dugo najavljivani DEV9T.
foto: Promo / Plakat
foto: Promo / Plakat






Džulijen Asanž
Čelsi Mening Edvard Snouden

Die Antwoord


Juanom Atkinsom Emin Džijan

Projekat sa Juanom na DEV9T, biće svetska premijera muzike koja do sada nije izvođena. Na osnovu njegove muzike, ja razrađujem nove aranžmane i orkestracije koje donose potpuno novi zvuk i novu formu muzičkog  dela. Kada se na ovo doda i ezoterični prostor stare Ciglane, mislim da ćemo imati veče za pamćenje“, rekao je Emin Džijan povodom ovog nastupa.


The Prodigy Maxim

Hartefakt Vuka Boškovića Andreja Nosova Miloš Timotijević Jelena Graovac Irena Popović Dragović




foto: Bojan Vasiljević
Program počinje od 17 sati radnim danima, a u subotom i nedeljom od 12 sati. Adresa Ciglane je Slanački put 26, a do lokacije se može doći kolima, biciklom, skejtom, ili autobusom br. 35 - prva stanica posle skretanja za Višnjičku Banju.

Juana Atkinsa Die Antwoord Juana Atkinsa

Die Antwoord






Cena dnevnih ulaznica za DEV9T je simboličnih 250 dinara, odnosno 400 dinara za petak i subotu i moguće ih je nabaviti na kapijama festivala. U ponudi je i devetodnevni komplet ulaznica po ceni od 1990 dinara.
makonda-tracker