Početak sezone na Adi

APA Beer Garden: Poklon svim ljubiteljima Ade Ciganlije - Kiki i Piloti!

0
Druga po redu manifestacija APA Beer Garden počinje sutra i traje do 7. avgusta...
foto: Promo
foto: Promo
Dragomir Petronijević

Velika mi je čast da sam danas ovde sa timom koji je uspeo u prošlog godini da napravi manifestaciju koju je posetilo preko 100 hiljada posetilaca za trideset dana koliko je trajala. Ove godine manifestacija će trajati dva meseca i da bismo je prevazišli, treba da imamo 200 hiljada posetilaca, što je veliki zadatak koji smo postavili pred nas“, kazao je Petronijević i istakao da Ada Cigalnija, kao profitabilno preduzeće, može da ulaže u ovakve manifestacije i na taj način omogući da Ada postane još lepše mesto za odmor naših sugrađana i privuče još više stranih i domaćih turista, čiji je rast od 30 odsto zabeležen u prošloj godini, a da je upravo Apa Beer Garden manifestacija koja privlači turiste u glavni grad.

Žarko Šormaz

Čast i zadovoljstvo mi je da pozdravim sve posetioce koji će naredna dva meseca dolaziti na prostor APA Beer Gardena i na ostali deo Ade. Trudućemo da svako nađe svoj kutak i zadovoljstvo na ovom prostoru, jer smo upravo mi, kao preduzeće, zaduženi za pravljenje takve atmosfere. Koncert Kikija i Pilota, samo je jedan u nizu onih koji će se održati na ovom prostoru, a mi ćemo dati sve od sebe da sve protekne u najboljem redu“, rekao je Šormaz, napominjući da sezona kupanja na Adi, ove godine počinje pet dana ranije u odnosu na ranije godine.

Dejan Grastić

Prošle godine naša manifestacija je izazvala pozitivne vibracije. Manifestacioni turizam mora da ima još značajnije mesto u strategiji razvoja turizma, grada i države. Mi dobijamo podršku kao organizatori Belgrade Beer Festa i od prošle godine Beer Gardena u tom putovanju da manifestacijama, poput naših koje organizujemo, privučemo da što više ljudi dođe u naš grad i pokaže da su Beograd i Srbija gostoljubiva sredina, željna interkcije sa ljudima iz celog sveta. Sjajan ovogodišnji program, izbor koncerata koji je ujedno naša edukativna poruka, nije mali poduhvat, a uz to je i besplatan“.

Miodrag Popović


Marija Grulović

Od sutra će ovaj prostor postati osim zelene i pivska oaza. Kako ove godine slavimo jubilej, 260 godina Apatinske pivare, od sutra će naši posetioci moći da probaju Jelen Nefiltrirano pivo i ukuse koje smo ekskluzivno uvezli iz Irske, Češče, Amerike i nadam se da će uživati u novim vrstama i tipovima lagera, eilova, mutnim, pšeničnim pivima, a pored pivskih uskusa pripremili smo i edukativne sadržaje i aktivnosti za posetioce“.

Igor Stanković
makonda-tracker