Filmska zona

Festival manifestacija i destinacija Beogradski manifest najavljuje: Ponovo radi bioskop! (FOTO)

0
Veliki festival manifestacija i destinacija “Beogradski manifest” s ponosom najavljuje da će od 27. do 29. maja na Gornjem gradu Kalemegdana, pored brojnih i raznovrsnih sadržaja, posetioci moći da uživaju i u filmskoj zoni “Ponovo radi bioskop” gde će se okupiti organizatori i učesnici najboljih filmskih festivala u Srbiji.
foto: Promo
foto: Promo
Beogradski internacionalni filmski festival – FEST, Festival autorskog filma, Festival nitratnog filma, Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, Kids Fest, Filmski festival u Sopotu – Sofest, Leskovački internacionalni festival filmske režije






Vlažnost, Lepotica i zver, Samo bog prašta, Potpuno nov zavet, 99 domova, Kraljica i zemlja, Faust, Sveti motori, Komuna



Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Ticketsa i u Win Win radnjama. Posebno napominjemo da je ulaznica ujedno i konzumacija za neki od proizvoda partnera festivala.
foto: Promo
Raspored dešavanja u filmskoj zoni:

Petak 27.5.2016, 19h, koktel FEST-a (oko 30 ljudi)

Petak 27.5.2016, 19:30, koktel i prezentacija Leskovački internacionalni festival filmske režije - festival će predstaviti reditelj Darko Bajić (oko 30 ljudi)

Subota 28.5.2016, 19h, koktel SOFEST-a (oko 30 ljudi)

Nedelja 29.5.2016, 19h, koktel Kratkometražnog i dokumentarnog filma (oko 30 ljudi)
makonda-tracker