Muzičke zvezde u Banjaluci

Mando Diao, Sisters of Mercy i Dub Pistols stižu na deveti Demofest! (FOTO)

0
Pop rock bend Mando Diao iz Švedske, rockeri Sisters of Mercy i ranije najavljeni electro rock sastav Dub Pistols iz Velike Britanije, glavne su zvezde devetog Demofesta, koje će nastupati od 21. do 23. jula u Banjaluci, otkrila je na konferenciji za novinare Brankica Janković, direktorka festivala...
foto: Promo
foto: Promo
Hladno pivo
Kolja i Grobovlasnici Bombaj štampa ZAA Demofestu
foto: Promo
Demofestu Nord Rezerve S.K.A

Koncept Demofesta će ostati nepromenjen, naš plan je da se i ovogodišnji Demofest održi na tvrđavi Kastel. Demofest će rasti kako naš grad bude rastao, jer smo u ovom momentu prilično ograničeni kada su smeštajni kapaciteti u pitanju", navela je Jankovićeva i dodala da je i ove godine Demofest pripremio nagrade za tri najbolja demo bendove, i to u iznosu od 5.000, 2.000 i 1.000 evra.

Đorđe Mišić Demofest

Drago mi je što dobra komunikacija i dobra muzika ponovo staju rame uz rame i čast mi je da najavim početak devete godine izuzetne saradnje m:tel-a i Demofesta. Kako je reč o festivalu koji je, bez ikakvog preterivanja, festival svetskog ranga, ne treba posebno napominjati koliko smo ponosni što smo i ove godine uz njega.

Za posetioce i učesnike spremićemo brojna ugodna iznenađenja, kao što ste od nas i navikli. S pravom očekujemo još jedan festival vredan pamćenja", kazao je Mišić, te poželeo dobar provod publici i fer takmičenje i uspeh onima zbog kojih je m:tel dio priče – demo bendovima.

Nikolas Peni Demofesta

Drago mi je da ponovo sarađujemo sa Demofestom i što je Nektar pivo kao jedan od najpoznatijih banjalučkih brendova oficijelno pivo najvećeg regionalnog festivala demo bendova", istakao je Peni.

foto: Promo
Dalibor Ritan

Demofest je događaj koji je savremen, inovativan i orijentisan ka mladima, a to su vrednosti kojima je i kompanija Huawei u potpunosti posvećena. Oficijelni telefon ovogodišnjeg festivala je Huawei P9, novi flagship model, sa sloganom 'Promeni pogled na svet'. Sa druge strane, Demofest je festival koji je već promenio pogled javnosti na Banjaluku, ali i na aktuelnu muzičku scenu", naveo je Ritan.

foto: Promo
Organizatori su podsetili da se svi detalji u vezi sa festivalom mogu pronaći na sajtu Demofesta na adresi www.demofest.org i zvaničnoj Fejsbuk stranici festivala, te da sve ljubitelje ovog festivala uskoro očekuje još lepih vesti.
makonda-tracker