Iznenađenje

Novi izvođači će vas oboriti s nogu: Ko će još gostovati na Arsenal Festu?

0
Bajaga i Instruktori, Beogradski sindikat, Massimo Savić, Obojeni program, Neno Belan, Atheist Rap, Eyesburn i KBO! samo su neki od brojnih izvođača sa kojima je zaokružen line up i utvrđene satnice Arsenal Festa 06, koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu!
foto: Promo
foto: Promo
Arsenal
Viva Vox Arsenalu Skunk Anansie David Lesse


Zadovoljstvo mi je što vidim da svake godine festival raste i postaje sve značajniji u Srbiji i regionu. Gledajući spisak bendova rekao bih da je ovo najjače izdanje Arsenala do sada. Posebno mi se dopada prostor Kneževog arsenala, a Kragujevac kao rokerski grad, kakvog ga pamtim još sa kraja sedamdesetih, zaslužuje ovako jak festival“, kaže Momčilo Bajagić-Bajaga.

foto: Promo

Smaka Slobodan Stojanović-Kepa Free Spirits Igor Vince Drum, Brass & Keys Stereo banana Arsenalu Obojeni program Nikola Vranjković

Toy Dolls Atheist Rapa Ničim izazvan Massimo Savić Električni orgazam

Mašinko KBO! Eyesburn Zoster Arsenalu Đavola Neno Belan E Play

Sistem te laže Beogradski sindikat Arsenal naoštreni rimama i sa velikim apetitom za odličnim koncertom

O samom festivalu slušamo već godinama priče od drugih bendova u superlativima, tako da su nam očekivanja velika. Svemu ovome treba dodati i činjenicu da je prošlo već nekoliko godina od našeg poslednjeg nastupa u Kagujevcu, a znamo pouzdano da su Kragujevčani veoma nestrpljivi s obzirom na prošlogodišnji otkazani koncert...”, kažu iz Sindikata.


fenomenalan line up za veče nastupa, a tog 25. juna Kragujevac ponovo postaje glavni grad Srbije!
foto: Promo

Siddharta Partibrejkers Asian Dub Foundation Irish Stew Arsenala Zigot DuŠan's Flying Blues Band Vasil Hadžimanov Dušan Jeftović Gužva u 16ercu Goran Bare i Majke i Mortal kombat.
makonda-tracker