Konačno

Od 25. do 29. maja: Festival smeha i dobrog raspoloženja!

0
U periodu od 25. do 29. maja ove godine biće održan prvi Međunarodni festival filmske komedije – Comedy Fest, čiji je idejni tvorac Gordana Grubješić, a osnivači i izvršni producenti su Superstar Culture i FAME Solutions.
foto: Promo
foto: Promo
Dragan Jeličić
Dimitrije Vojnov

Comedy Festa Dragan Jeličić

Komedija je oduvek bila mimo festivalskih interesovanja jer su je žanrovski čistunci doživljavali suviše bliskom mejnstrimu, dok su je, s druge strane, ozbiljni 'umetnosti okrenuti' festivali smatrali zabavom za mase. Na Comedy Festu je da tu nepravdu ispravi."

Comedy Fest



Kao da je zaboravljeno da je komedija ne samo jedan od najradije gledanih već i jedan od najplodnijih žanrova u istoriji kinematografije, a komedija kao žanr predstavlja i jednu od obaveznih figura u radu gotovo svih naših najznačajnijih filmskih autora", rekao je selektor festivala Dimitrije Vojnov.

SUPERSTAR CULTURE FAME Solutions

Prvi Međunarodni festival komedije – Comedy Fest su podržali Filmski Centar Srbije, Fakultet dramskih umetnosti, Akademija umetnosti, Italijanski kulturni centar i Institut Cervantes. Ovo će ujedno biti prvi put da na jednom festivalu učestvuju svi filmski distributeri iz Srbije.
makonda-tracker