Na stadionu Partizana

Veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda "Asovi za decu" (FOTO)

0
Pre dve godine, naizgled obični dvadesettrogodišnji student digao je Srbiju na noge i pomogao da se spasi život jedne devojčice. Celu akciju je pokrenuo potpuno samostalno. Zamislite šta sve može da uradi ako mu se svi priključimo!
foto: Promo
foto: Promo
Jovana Simića
Simićevu

All-Stars Bora Milutinović Radomir Antić
Radomir Antić Bora Milutinović Miroslav Radoman Mladen Krstajić Boris Vrhovac

Jovan Simić Perica Ognjenović  Ivica Iliev Dušan Kovačević

Jovan Simić

Pozivam celu Srbiju, sve pojedince, klubove, ljude dobre volje, organizacije, institucije i medije da se uključe i podrže ovu inicijativu – ovo je veće od svih nas. Utakmica je prilika da se kao društvo ujedinimo i pošaljemo poruku svima, a pre svega bolesnoj deci da su čuda moguća."

Perica Ognjenović

Mi smo se danas okupili da napravimo jednu veliku stvar za svu našu decu koja su ogromni borci. Ovo svakako ne bi trebalo da bude naša poslednja stanica, mi moramo da se borimo do kraja i da što više organizujemo ovakve akcije."

Kada su ovakve stvari u pitanju, mora da se probudi dobrota i humanost. Partizan je podrška u organizaciji, uvek ćemo ovakve akcije podržati. Da svako od nas da deo sebe i energiju, da pokažemo kako se bori za decu, oni su naša budućnost. Jovan je veliki borac, ponosan sam na sve što radi. Svi igramo u istom timu, hajde da zajedno pobedimo", izjavio je Ivica Iliev, sportski direktor FK Partizan.

Todor Mančić

Ovo je divan način da se probudi svest kod ljudi ,da svaki dan može da se uradi po nešto kako bismo pomogli ljudima kojima je pomoć zaista neophodna."

Tog 24. maja ne nalazi se na ispitu Jovan ili igrači koji će učestvovati u utakmici, na ispitu se nalazi cela Srbija. Da bi naše društvo položilo ovaj ispit humanosti mora ceo stadion da bude pun do poslednjeg mesta.

Potrebno je da sve institucije i organizacije stanu iza ove inicijative, kako bismo pokazali koliko nam je stalo i koliko želimo da pomognemo", istakao je Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala.

Bora Milutinović Radomir Antić Predrag Mijatović Mateja Kežman Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović Dragan Mladenović Ivica Kralj Saša Ilić Raća Petrović Perica Ognjenović Željko Brkić Lola Smiljanić Mladen Krstajić Albert Nađ Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović Nemanja Rnić Đorđe Pantić Mirko Poledica Radiša Ilić Ivan Tomić Milivoje Ćirković Bojan Đorđić Goran Plavi Stevanović Darko Tešović Nikola Lazetić Milivoje Ćirković Darko Ljubojević Milan Biševac Goran Drulić Milovan Rajevac Nenad Lalatović Slavoljub Đorđević.
foto: Promo
Miroslav Radoman Zoran Petrović Dušan Đukelić Radovan Stepanović
foto: Promo
Pretprodaja ulaznica za humanitarnu utakmicu počinje u sredu, 27. aprila putem prodajne mreže Gigs Tix: knjižare Vulkan širom Srbije, Mikser House u Beogradu, Pariski magazin u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline.

Ulaznice će biti dostupne i na blagajnama FK Partizan pred sam događaj, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

foto: Promo
Zašto baš dečji hemato – onkološki centar u Nišu?



ovom

Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hemato-onkološkog odeljenja već danas, mogu to učiniti slanjem SMS-a na broj 1150.
makonda-tracker