Upoznajte Džejmsa Zabielu

Neverovatna ispovest plavušana koji vlada muzičkim scenama: Plašim se samo jedne stvari... (FOTO)

0
Džejms Zabiela, jedan od najpoznatijih di-džejeva današnjice, 23. aprila nastupiće na Lovefest Fire Weekend-u u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Ovo će biti njegov četvrti nastup pred fanovima festivala ljubavi, a srpski klaberi i dalje ne prestaju da uživaju u njegovoj muzici.
foto: Promo
foto: Promo
Džejms Zabiela




Born Electric
foto: Promo
Džejms Zabiela

Lovefest je više od samo festivala. To je jedinstveno muzičko iskustvo, događaj koji okuplja najkvalitetnije izvođače i najbolju publiku na svetu.

Pravi festival ljubavi! Čast mi je da sam ponovo deo ovakvog događaja, a posebno ove godine kada Lovefest slavi svoj deseti rođendan.

Prošlog leta sam na Lovefest Fire bini zajedno sa više od 25.000 fanova proslavio svoj rođendan, a sada je vreme da ja uzvratim čestitke, a kako bolje nego još jednim nezaboravnim setom", rekao je Džejms.

foto: Promo
Zabiele Reset Robot Marko Milosavljević Aleksandra Duende
foto: Promo
Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend po ceni od 590 RSD za veče mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama.

U okviru posebnog rođendanskog popusta najbržim posetiocima na raspolaganju je i akcija u kojoj pri kupovini jedne karte drugu dobijaju besplatno, a od 22. aprila cena karte biće 1.090 RSD.

Oni koji žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu za sve ovogodišnje Lovefest događaje mogu kupiti Lovefest 2016 Membership karticu po ceni od 29 EUR. Membership kartica može da se naruči na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/membership.
makonda-tracker