Pobednici likovnog konkursa Uniqatna čarolija

Zaposleni u Uniqi i njihovi poslovni partneri otkupili najlepše radove i skupili oko milion dinara za Dečije odeljenje Instituta za onkologiju i porodilište u Višegradskoj
0
1 / 4 Foto: Promo

U prepunom atrijumu shopping mall-a Delta City, kompanija Uniqa osiguranje proglasila je pobednike likovnog konkursa Uniqatna Čarolija i dodelila im nagrade. Prvo mesto pripalo je Neveni Damjanovic iz Obrenovca. Novac prikupljen od prodaje najlepših radova, biće doniran Dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i porodilištu u Višegradskoj. Tu donaciju će u januaru uručiti proslavljeni srpski košarkaš, koji je i promoter Uniqa osiguranja – Saša Đorđević.

Žiri u sastavu – Jelena Blečić, Nenad Nenadović, Ivan Ivanović, Zoran Radojković Pile, Iva Strljić, Bojana Stefanović je ovog puta imao jako težak zadatak, jer je na konkurs stiglo nekoliko hiljada kvalitetnih dečjih radova iz čitave Srbije ali i iz dijaspore, i o pobedniku, ovog puta su zaista odlučivale nijanse. Pobednika je proglasio voditelj Dejan Pantelić, i dodelio mu glavnu nagradu – putovanje u Beč za celu porodicu.

 

makonda-tracker