Kraljica sporta u novom ruhu

0
Predsednik Atleskog Saveza Srbije Veselin Jevrosimović potpisao je u utorak 22. decembra ugovor sa generalnim direktorom Delta Sport Grupe Goranom S. Karićem, o sponzorstvu Saveza za naredne dve godine
foto: promo
foto: promo

Predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, istakao je da potpisivanjem ugovora sa kompanijom Delta Sport Grupa i jednim od najprestižnijih sportskih brendova Nike, atletika se u Srbiji vraća na stare staze uspeha.

- Ovim ugovorom obezbedili smo najbolju opremu za naše atletičare, onu istu koju nose slavna imena poput Pole Retklif i ostalih. Nadamo se da će se ova prednost videti i u rezultatima i da će nam doneti dobru karmu, jer kako kažu u Najkiju najbolji uvek idu uz najbolje - izjavio je Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije.

- Izuzetno mi je drago što ispred kompanije Delta Sport Grupa imam tu čast da potpišem ugovor o sponzorstvu sa Atletskim savezom Srbije. Potpisivanjem ovog ugovora Nike se vraća svojim korenima, jer je kao kompanija svoj razvoj započela kao proizvođač atletske opreme. Posebno me raduje što ugovor potpisujemo u godini kada je naša kraljica sportova beležila sjajne rezultate - rekao je generalni direktor kompanije Delta Sport Grupa, Goran S. Karić.

- Nadam se da veliki uspesi naših atletičara tek predstoje i da će podrška Najkija, kao sportskog brenda broj 1 i kompanije koja je specijalizovana za proizvodnju opreme za trčanje, biti i moralni podsticaj našim sportistima - dodao je Karić.

- Jako sam zadovoljna evropskim i svetskim izgledom atletske nacionalne opreme, ali i ambijentom samog potpisivanja Ugovora, postavljeni su novi standardi. Drago mi je što jedna ozbiljna kompanija kao što je Delta Sport Grup sa brendom NIKE, podržava atletski savez Srbije, ovo doživljavam kao dugoročnu investiciju i pozdravljam društvenu odgovornost kompanije Delta Sport Grup, jer ovo predstvlja ulaganje u budućnost srpske atletike, treba strpljivo čekati i verovati u ideju, a rezultati će sigurno doći - izjavila je Ministarka Snežana Samardžić Marković.

Prisustvovao je veliki broj atletskih velikana poput Franje Mihalića, Nenada Stekića, Vlade Milića, Dragana Zdravkovića, kao i brojni gosti, treneri i reprezentativaci, atletski radnici. Na konferenciji su prisustvovali i atletičari Mila Andrić, Sonja Stolić, Tatjana Jelača, Jelena Jotanović, Nemanja Cerovac i Mirko Petrović, koji su svim prisutnima predstavili  trenerke i atletske dresove u kojima će na međunarodnim takmičenjima branite boje naše zemlje, i nadamo osvajati veliki broj odličja.

makonda-tracker