Montevideo, bog te video

0
Ministarka omladine i sporta gospođa Snežana Samardžić-Marković je u svom kabinetu primila autore i deo ekipe multimedijalnog projekta Montevideo, Bog te video! i time pružila podršku realizaciji ovog projekta
foto: promo
foto: promo

U ime kuće Intermedia Network, koja je realizator projekta, na podršci i prepoznavanju potencijala projekta od strane Ministarstva omladine i sporta se zahvalio Zvonimir Šimunec kao direktor projekta.

- Ovo je jedna pozitivna priča koja zaslužuje punu podršku jer afirmiše ideje i vrednosti koje su neprolazne. Ministarstvo na čijem sam čelu bezrezervno je stalo iza projekta i pomaže ga u okviru svojih mogućnosti jer smatramo da su autori našli temu, višestruko značajnu za istoriju, kulturu i sport ove zemlje - rekla je Ministarka omladine i sporta gospođa Snežana Samardžić-Marković.

Reditelj filma i tv serije Montevideo, Bog te video! Dragan Bjelogrlić je informisao ministarku Samardžić-Marković sa razvojem i daljim tokom snimanja filma i tv serije, a atmosferu su upotpunili i mladi glumci– Viktor Savić, Petar Strugar, Miloš Biković, Tamara Dragičević i Nina Janković.

Vladimir Stanković je tom prilikom podsetio prisutne da je knjiga Montevideo, Bog te video!, čiji je on autor, bila inspiracija za realizaciju ovog projekta.   

makonda-tracker