Vlade Divac: Pripreme za London 2012.

U prostorijama Kompanije Dunav osiguranje, potpisan je Ugovor o sponzorstvu između Kompanije Dunav osiguranje i Olimpijskog komiteta Srbije
0
1 / 4 Foto: Story Press

U Olimpijskom ciklusu XXX Olimpijade, Kompanija Dunav osiguranje biće srebrni sponzor našeg nacionalnog Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije na putu za London 2012.

Potpisnici sponzorskog Ugovora su generalna direktorka Kompanije Dunav osiguranje, Milenka-Mila Jezdimirović i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac.

Na projektu Zajedno za London 2012 OKS će sa Kompanijom Dunav osiguranje, kao i sa ostalim svojim partnerima, Ministrastvom Omladine i sporta, Izvršnim većem AP Vojvodine, sponzorskim pulom, raditi na tome da našim sportistima obezbedi što bolje uslove za pripreme i nastupe na kvalifikacionim takmičenjima, kako bi svi zajedno mogli da se nadamo što boljim rezultatima i na Igrama 2012.

Predsednik OKS zahvalio se gospođi Jezdimirović i Komapniji Dunav osiguranje na odluci da podrže Olimpijski komitet i Olimpijski tim Srbije na putu za London 2012 i rekao:

-Potpisivanjem ugovora o srebrnom sponzorstvu sa kompanijom Dunav osiguranje, sponzorski pul OKS, jači je za još jednog člana. Danas, sa velikim zadovoljstvom otpočinjemo saradnju, u Olimpijskom ciklusu, po mnogo čemu jedinstvenom za OKS, u kojem ćemo zaokružiti i 100 godina postojanja i 100 godina od prvog učešća Olimpijskog tima Srbije, na Igrama u Stokholmu 1912. Koristim priliku da još jednom poželim dobrodošlicu kompaniji Dunav osiguranje u Srpsku olimpijsku porodicu.

makonda-tracker