Magic Night – moda za najluđu noć

U prostoru Citroenovog prodajnog salona održan je modni happening Magic Night. Gostima je predstavljena revija sa predlozima stylinga za novogodišnju noć, kao i predlozi poklona za najmilije
1
1 / 10 Foto: Promo

Organizator događaja je Babylon Stars, a voditeljke i domaćini Ivana Stanković i Marija Kilibarda koje su ulepšale ovaj događaj svojim učešćem. Citroen Vitro Group je i ove godine kao domaćin ustupio svoj prodajni salon.

Modne kuće i dizajneri koji su učestvovali su: modne kuće Balextra, Nesal, Allegra, Princess Konstantina i dizajnerka Vera Radanović. Balextra je predstavila elegantan styling sa dosta satena i šljokica, idealno za novogodišnju noć. Nesal je predstavio jeans casual varijantu, za one koji vole da se komotno oblače i za Novu Godinu. I Allegra je predstavila nešto opušteniji styling, ali i elegantnije modele. Vera Radanović je oduševila prisutne svojim haljinama, kao i uvek. One su idealan izbor za novogodišnju noć. Uz haljinu najbolje ide bunda, a Princess Konstantina je predstavila veliki izbor ekskluzivnih bundi od raznih krzna.

Na događaju je bio veliki broj javnih ličnosti: kreatorka Verica Rakočević, pevačice Ilda Šaulić i Maja Marijana, glumci Ivan Bekjarev i Srna Lango, Igor Cukrov, Nikola Sajko i Ivana Nikodijević iz Operacije Trijumf, Luka Bajčetić, Aleksandar Bibi Bošković i Klemen iz Survivera, Filip Žmaher, Miss Svetlana, maneken Miša Berić...

Iako je bilo nevreme i štrajk taksista, gosti su se odazvali u velikom broju. Nakon revije je bio afterparty, svirao je bend Junkers, a gosti su uživali.

makonda-tracker