Promocija grupe No comment

Grupa No Comment održala je u Lava Baru promociju debi albuma u izdanju PGP RTS, pod nazivom Reci bar da sanjaš
1
1 / 4 Foto: Promo

U veseloj atmosferi, uz tortu i šampanjac, članovi benda su odsvirali tri pesme i veliku zahvalnost uputili Tijani Dapčević, glavnom incijatoru ovog albuma, i izdavačkoj kući PGP RTS. Svojim prisustvom podršku su pružile kolege i prijatelji benda: Tijana Dapčević, Mia Borisavljević, Srđan Marjanović, Ivana Selakov, Aleksandra Perović i drugi.

Album Reci bar da sanjaš sadrži osam pesama pop-rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: Vino, Vrela a ledena, Hvala ti za sve, Greh, Marija, Dva pramena, Reci bar da sanjaš i Nek ti je. Autori tekstova su Svetlana Ceca Slavković, Lidija Rosić, Vuk Matić i Aleksandar Kitanović.

No Comment čine Aleksandar Kitanović (vokal), Vuk Matić (gitara), Uroš Ranković (klavijature), Marko Kalabić (bubanj) i Maja Dukić (prateći vokal). Prateći vokali na snimanju ovog albuma bile su Ivana Selakov i Sanja Bogosavljević.

Grupa No Comment osnovana je 2002. Godine, a 2005. godine osvojili su nagradu za pesmu Reci bar da sanjaš na festivalu Sunčane skale u večeri Novih zvezda. Iste godine ušli su u finale Radijskog festivala sa pesmom Nek ti je, a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom Greh na festivalu Stari grad.

makonda-tracker