Grad za sva čula

U subotu, 28. novembra, od 12 do 14 časova, u akciji Moj omiljeni domaćin Delta City je bio u znaku specijaliteta iz svih krajeva sveta
0
1 / 8 Foto: Promo

I to nije sve, svaki restoran brze hrane je na svoj način, uz pomoć poznatih ličnosti, privukao pažnju svojih gostiju. Zvezde-domaćini bili su Aleksandra Jeftanović, Ognjen Amidžić, Dr Feelgood - Saša Plećević, Ivana Bajić, Andrej Kulundžić, Tijana Dapčević, Ana Štajdohar i Andrija Milošević.

Uz domaćina Dejana Pantelića sve do 14 časova zajedno smo uživali u pravoj borbi pozatih ličnosti za titulu Moj omiljeni domaćin. Prepun food court je gromoglasno navijao svako za sebi dragog domaćina, ali na kraju najviše glasova je ipak skupio Ognjen Amidžić kao domaćin Baron Food restorana i Ana Štajdohar kao domaćin Foody restorana.

Tokom dvočasovane zabave naše poznate ličnosti su pokazale zavidno umeće usluživanja kao i pravi takmičarski duh.

Zabava u Delta Cityju se nastavlja na centralnom atrijumu kroz takmičenja u igrama Kuvanje u gradu, od 30. novembra do četvrtog decembra i Ne ljuti se čoveče, od sedmog do 11, decembra, kada će posetioci moći da se zabavljaju igrajući se i navijajući, a pobednike očekuju nagrade iznenađenja.

Petog i 12. decembra u 13 časova na drugom spratu Delta Cityja, najmlađi će uživati u najnovijim zimskim predstavama.

makonda-tracker