Pobuna u Domu omladine Beograda

Route 011: Devet domaćih bendova na Belgrade Riot Festu (FOTO + VIDEO)

0
Festival Belgrade Riot, u organizaciji Route 011, donosi punk, hardcore i metal zvuk u Dom omladine Beograda (sala Amerikana) u subotu, 23. januara 2016. godine, od 19:30 sati...
Foto: Promo
Foto: Promo
devet bendova
Koalicioni sporazum (ex Trula koalicija) Heller Totalni klošari Kuga Soulcage
Birtija Deca Apokalipse Hit by pain Jorgovani



Koalicioni sporazum Trule koalicije

Dođite na Belgrade Riot Fest da zbijemo redove, da pokažemo da ima nade i da neće preovladati likovi iz kojekakvih rijalitija. Uz stare hitove i nekoliko novih pesama Koalicioni sporazum će se potruditi da uveliča zabavu, zajedno sa ostalim bendovima. 

Heller



Glasno, brzo, nezaboravno - devet bendova! Pozivamo vas na Belgrade Riot fest, a naših 25+ godina postojanja garantuju nemilosrdni utovar decibela! Vidimo se. 

Kuga Belgrade Riot Fest

Dom omladine Beograda je veliki izazov ne samo za nas nego za svaku rok grupu u Srbiji. Prepuštamo ulogu nosioca festivala starijim bendovima, a mi ćemo se potruditi da se ljudi sećaju najviše baš našeg nastupa. 

Birtija

Pozivamo sve dame na prerani osmomartovski koncert sjajnih romantičnih bendova u Domu omladine Beograda. Zahvaljući organizatorima festivala, odlučili smo da ponovo počnemo da sviramo na koncertima i tako damo naš skroman doprinos ovoj manifestaciji. 





Karte za festival Belgrade Riot se mogu kupiti po ceni od 600 dinara, na prodajnim mestima Eventim-a i DD tickets-a, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) i Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače). Na dan festivala, cena ulaznice će biti 700 dinara.

makonda-tracker