Slavlje

Uz brojne zvezde, vatromet i glamuroznu žurku Naxi radio proslavio 21. rođendan

Proslava 21. rođendana najslušanije beogradske radio stanice okupila je na jednom mestu najveće muzičke zvezde, brojne saradnike i prijatelje iz celog regiona.
0
1 / 35

U raskošnom ambijentu hotela Radisson Blu Old Mill Belgrade, crvenim tepihom dugim čak 35 metara, postavljenim specijalno za ovu priliku, prošetali su Vlado Georgiev, Kaliopi, Željko Bebek, Jelena Tomašević, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Bojan Perić, Frano Lasić, The Frajle, Sara Jovanović, Alka Vuica, Tijana Dapčević, Nevena Božović, Daniel Kajmakoski, Vesna Dedić, Sanja Marinković, Bojan Marović, grupa Neverne Bebe, Boris Režak, Lukijan Ivanović, Suzana Mančić, Brankica Sebastijanović i preko tri stotine zvanica iz svih sfera javnog i kulturnog života Srbije.

Okupljenim gostima obratila se Maja Raković, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, koja je istakla da je ovaj radio zabeležio još jednu veoma uspešnu godinu poslovanja.

- Sa ponosom mogu da kažem, po 21. put, da je iza Naxi radija jedna jako uspešna godina u kojoj smo ponovo uspeli da nadmašimo sebe i pokažemo da možemo više i bolje. Mnogo toga smo postigli za ovih godinu dana: ostali smo broj jedan u Beogradu, otpočeli sa radom na najvećoj radijskoj mreži u Srbiji Naxi Nacional, predstavili novi portal i mobilne aplikacije. Priznaćete da je to i više nego što može da se uradi u jednoj godini -  rekla je Maja Raković.

Muzički deo večeri otvorila je mlada muzička zvezda Sara Jo, dobitnica ovogodišnje Naxi palme za pesmu Mahovina. Nakon Sarinog nastupa, usledio je jednosatni koncert popularnog sastava The Frajle, kojima su se na sceni pridružile Alka Vuica i Tijana Dapčević. Na opšte oduševljenje gostiju na bini se pojavila i legendarna rokerka Viktorija. Njeni hitovi Daj ne pitaj i Samo teraj ti po svome, bili su najbolji uvod u nastup još jednog muzičkog velikana - Željka Bebeka! Njegovo izvođenje evergrina Ima neka tajna veza nateralo je sve goste da se late mobilnih telefona i zabeleže ovaj magičan trenutak.

Vrhunac večeri svakako je bilo presecanje rođendanske torte na Božićnom trgu ispred hotela Radisson Blu Old Mill, uz petominutni vatromet koji je obasjao ceo Beograd. To je bio trenutak u kome su sve zvanice uz čašu šampanjca Naxi radiju poželele najlepše želje i još mnogo decenija uspeha.

makonda-tracker