Uspeh koji oduševljava

Vasilije Kovačev i Boško Jakovljević oduševili Grke na nedelji mode u Atini (FOTO)

0
​Na najznačajnijoj Nedelji mode Grčke, Athens Xclusive Designers Week – AXDW, 23. oktobra su srpski dizajneri Boško Jakovljević i Vasilije Kovačev imali najzapaženije revije, propraćene gromoglasnim aplazima.
Boško Jakovljvić, Foto: Promo
Boško Jakovljvić, Foto: Promo
Serbia Fashion Weeka




Nedeljom mode u Atini
Nacionalne komore za modu Srbije Serbia Fashion Weeka Svetlana Horvat



Jako sam zadovoljna početkom saradnje između naše dve Nedelje mode, jer je ovo prvi put da se naši modni dizajneri predstavljaju tamo. Oba dizajnera su odlično prihvaćena, napravili su potpunu pometnju među novinarima, a publika je bila oduševljena. Međutim ono što je najbitnije od svega, je da dizajnerima već pristižu nove poslovne ponude, što me čini veoma srećnom.



Boško Jakovljević Serbia Fashion Weeka Dekadence

Dekadence moro mou ti kaneis ola kala

Boško



Utisci iz Atine su neopisivi. I publika i kritičari bili su oduševljeni, a mediji su sjajno ispratili reviju na kojoj se pojavilo i mnogo poznatih ličnosti iz njihovog javnog života. Dobio sam nekoliko poslovnih ponuda koje uključuju saradnju sa buticima, kao i poziv da i sledeće godine nastupim na Atinskoj nedelji mode. Novom kolekcijom sam želeo da predstavim modu na malo drugačiji način, da naglasim kako ona ne sme da nam bude opterećenje, već zabava. Smatram da treba da je nosimo onako kako se to nama sviđa, a ne da robujemo razmišljanju šta će ko da nam kaže.

Athens Xclusive Designers Weeka Vasilija Kovačeva
makonda-tracker