BEOGRAD

Olja Bećković otvara 11. Slobodnu Zonu

0
Jedanaesta Slobodna Zona održaće se od 5. do 10. novembra u osam bioskopa u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će biti svečano otvoren 5. novembra u 20 sati u Centru Sava, projekcijom dokumentarnog filma Ejmi reditelja Asifa Kapadije, portret pevačice i kan
Duhovita priča o dva brata koja ne govore među sobom već četrdeset godina. Oba su pasionirani i ponosni uzgajivači ovaca. Da li će epidemija koja napada i njihove ovce uspeti da ih pomiri?








Festival svečano zatvara film Yallah! Underground, koji nam predstavlja najuticajnijie i najprogresivnije muzičare aktiviste i umetnika arapske andergraund scene. Uz filmove The Residents – Teorija opskurnosti i Ejmi predstavlja deo segmenta programa posvećenog vezi između muzike, aktivizma i dokumentarnog filma.









Za projekcije u bioskopu Arena prodaja karata počinje od ponedeljka 26. oktobra, karte za svečano otvaranje mogu se kupiti po ceni od 300 dinara, a za ostale projekcije po ceni od 250 dinara. Za projekcije u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine prodaja karata počinje od 5. novembra  po ceni od 150 din. 

makonda-tracker