MUZIČKI SPEKTAKL

Boris Kovač & New Ritual Group 20. novembra u Mikser House-u

0
New Ritual Group, novi projekat Borisa Kovača, izvešće presek odabranih instumentalnih dela vojvođanskog kompozitora i instrumentaliste 20. novembra u Mikser House-u (Karađorđeva 46), sa početkom u 21 čas.


klaviristkinju Slobodanku Bobu Stević, kontrabasistu Sinišu Mazalicu i perkusionistu/bubnjara Lava Kovača, ali i za novu Kovačevu saradnicu, saksofonistkinju Jasnu Jovićević.
 

U njemu se spajaju postmoderni idiom savremene kamerne muzike sa iskustvima savremenog jazz-a i world music-a, sa primesama tradicionalne muzike jugoistočne Evrope i Mediterana. 

Boris Kovač je kompozitor, instrumentalista i multimedijalni umetnik koji piše muziku za kamerne sastave koje obično sam uvežbava i void, a mnogi od njegovih projekata rađeni su za pozorište i film. Predvodio je sastav Ritual Nova, LaDaABa orchest, orkestar La Campanella, Kamerni muzički teatar Ogledalo, Akademiju lepih veština i vodio nekoliko radionica.

Ulaznice za concert dostupne sun a svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 700 dinara, koja važi do 13. novembra. Od 13. novembra, cena karte biće 900 dinara.
 
makonda-tracker