Delta City – proslava drugog rođendana

Šoping mol Delta City tokom nekoliko dana slavio je zajedno sa posetiocima svoj drugi rođendan
0
1 / 6 Foto: Promo

U aprilu ove godine Internacionalno udruženje šoping molova proglasilo je na konferenciji u Barseloni Delta City za najbolji šoping mol u Evropi. Nagradu je Delta City dobio, kako zbog bogate ponude šopinga, zabave, provoda i hrane, tako i zbog posebnih programa, promocija i manifestacije koje je svakog meseca pripremao za svoje posetioce. Tako je bilo i tokom nekoliko slavljeničkih dana kada su posetioci imali prilike da uživaju u različitim pričama.

U subotu je održan rođendanski maskenbal, namenjen prvenstveno najmlađim posetiocima koji su ispričali priču o svojim omiljenim junacima.

Nedelja je bila obeležena modnim pričama, jer su tokom dana održane čak tri modne revije. Koristeći brendove iz široke ponude Delta City-ja na prvoj reviji je Porodičnu priču ispričao svojim stajlingom Ašok Murti, jedan od naših najpopularnijih stilista. Zatim je na red došla druga revija, čija tema je bila Urbana priča, za koju je stajling pripremila popularna kreatorka Ana Ljubinković. Treća revija bila je posvećena Ljubavnoj priči koja je ispričana kroz stajling omiljenog stiliste mnogih poznatih ličnosti, kreatora Darka Kostića. Program je vodila Aleksandra Jeftanović, a njena najava da će Delta City, kao šoping partner Beogradskog Fashion Weeka svojim posetiocima podeliti karte za ovu prestižnu manifestaciju izazvala je veliko oduševljenje prisutnih, koji su sa nestrpljenjem prilazili ljubaznim hostesama.

Nakon revija Delta City je svojim posetiocima pripremio i koncerte Saše Kovačevića i Ksenije Mijatović.

makonda-tracker